Összes Praxis

Hoppe objekt kilincsek

A HOPPE úgy tartja, hogy a márkajelzéssel ellátott termék a minőség ígérete a végfelhasználónak. Ahhoz, hogy erről tanúságot tegyen, a HOPPE 10 év működési garanciát ad az összes ajtó- és ablakkilincsére. A HOPPE ajtó- és ablakkilincsek a gyakorlatban, magán a termékhordozókon kerülnek bevizsgálásra.

Hoppe működési garancia

A HOPPE márkajelű termékek számos vizsgálaton esnek át, hogy biztosan hibátlanul működjenek. A terméktípustól függően statikus terhelési és tartóssági vizsgálatokat is végeznek. Ezek a vizsgálatok szoros hasonlóságot mutatnak a szerelvényeket érő mindennapos terhelésekkel, és túlmutatnak a DIN EN 1906 vagy a RAL-GZ 607/9 szabvány követelményein. Míg a DIN EN 1906 és RAL-GZ 607/9 szerelvényvizsgálatok elszigetelt körülmények között zajlanak, a HOPPE a működési vizsgálatokat életszerűbben, magán az ajtón és az ablakon végzi. Ez azt jelenti, hogy nemcsak magát a funkciót, hanem a szerelvénynek az ajtóra vagy ablakra rögzítését is vizsgálják.
A 10 éves működési garanciával a HOPPE túllépi a BGB 2 éves szavatossági idejét és a VOB 4 éves szavatossági idejét is, és ezzel a márkás kilincsek számára új minőségi szabványt állít fel.

Számos design objektekhez

Objekt építéséhez számos designvonal közül választhat, melyek alumínium és rozsdamentes acél változatban is elérhetőek. Beltéri ajtókhoz, profilajtókhoz, ablakokhoz egyaránt talál garnitúrát. Például: Amsterdam, Bonn, Dallas, Marseille, Paris, Rotterdam, San Francisco, Stockholm, Trondheim szériák. 

( )