Feliratkozás a Hírlevélre

Legyen mindig tájékozott! Hírlevelünk információkat tartalmaz az aktuális rendezvényekrõl, új termékekrõl és vevõinket inspiráló projektekrõl.

Hírlevél-szolgálat

A legfontosabbak mindig szem előtt. A Schachermayer Hírlevél segítségével a szakmánkba vágó trendekről napra kész információkat kap, hogy saját megrendelőit is megfeleően tájékoztatni tudja. Emailen rendszeresen megkapja az aktuális termékinformációkat és híreket különféle témakörökben. 

A nevem és email-címem beírásával kifejezetten hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy részemre a Schachermayer Kft hírlevelét továbbítsák. 

Feliratkozás

Adatvédelmi tájékoztatás

Az Ön adatainak védelme különösen fontos számunkra. A Hírlevél kiküldése kapcsán az Ön által megadott személyes adatait tároljuk és feldolgozzuk, kifejezetten a Hírlevél előállításának érdekében. A Hírlevél küldéshez való hozzájárulásával beleegyezését adja, hogy a Hírlevél keretein belül reklámokat kapjon cégünktől. Beleegyezését bármikor visszavonhatja a Hírlevél alján lévő leiratkozó linkre kattintva, vagy egyszerűen írhat egy leiratkozást kérő emailt is nekünk: info@schachermayer.hu címünkre.  

Adatvédelmi nyilatkozat