Ami előrevisz: 1838 óta

Joseph Schachermayer 1838-ban alapította azt a kovácsműhelyt Linz-ben, amely családi vállalkozásunk alapkövét jelentette. A Schachermayer azóta is folyamatosan együtt változik a piaccal. A vállalkozó szellemű család üzleti szemléletével és innovatív lendületével generációkon keresztül biztosítani tudta az üzleti tevékenység stabil növekedését. 

A családi vállalkozás 6. generációja

Gerd és Joseph Schachermayer 2008 óta a több mint 180-éves családi hagyomány alapján vezetik a vállalatcsoportot: Gerd Schachermayer a Schachermayer, Josef Schachermayer pedig a Rechberger felelős vezetője. Vezetésük alatt folyamatosan invesztáltak a két vállalat fenntartható átalakításába és bővítésébe, ezenfelül az üzletágakat országos és nemzetközi szinten is rendszeresen modernizálták. A középpontban mindig is a vevők előtérbe helyezése állt, és Gerd Schachermayer vezetése alatt emiatt a szolgáltatások körét is bővítették. A két testvér jelenleg hatodik generáció óta vezeti a családi vállalkozást.

Műszaki termékek nagykereskedelme

Sok évnyi tapasztalattal rendelkezünk az iparágban, műszaki termékek és tervezési megoldások nagy választékát kínáljuk. Az ügyfélszolgálat területén munkatársaink erős csapata segítségével tudunk magas szintű szolgáltatást kínálni a piacon. Európa-szerte kiszolgáljuk a fa-, üveg- és fémfeldolgozó ipar, az ipari vállalatok, valamint a kereskedelmi vállalatok szakembereit. Ezenkívül örömmel állunk rendelkezésére széles termékválasztékunkkal a projektmegvalósítás területén is. Online katalógusunkban több mint 100 000 termék áll vevőink rendelkezésére: bútorvasalatok, rögzítéstechnika, készépület-elemek, raktártechnika, fémek, szerszámok, vegyi-műszaki termékek, konyhai készülékek, mosogatók, csaptelepek és szaniterek, fa- és fémipari gépek.

Tovább az online katalógushoz.

 

Szolgáltatóként állunk kapcsolatban a vevőinkkel

Vevőink hatalmas áruválasztékhoz férnek hozzá, profitálnak a modern logisztikai struktúrából, a termékeket praktikusan összehasonlíthatják és megrendelhetik a webshopon keresztül, illetve felhasználhatják belsős és külsős munkatársaink szaktanácsadását. Apropó tanácsadás: szakterületeink szakértői hálózata komplex alkalmazások és speciális kérdések esetén is segítséget nyújt. Ennek során az egyedi megoldások és a gyors megvalósítás állnak az előtérben. Szolgáltatásainkkal a kereskedelem, folyamatok, gyártás, logisztika és gépek területein állunk rendelkezésére. Így marad ideje a lényeges kérdésekre.

Győződjön meg szolgáltatáskínálatunkról.

 

Regionális gyökerek és egész Európát átívelő tevékenység

Ismeri a Yellow-City-t Linzben? Sok régi ügyfelünk így nevezi a 6000 négyzetméteres tanácsadói térrel ellátott székhelyünket Linz ipari negyedében. Ezen kívül Bécsben, St. Pöltenben, Grazban, Villachban, Rankweilben, Innsbruckban és Salzburgban is modern bemutatótermekkel és a magas szintű ügyfélszolgálattal rendelkezünk. Magyarországi, csehországi, szlovéniai, szlovákiai, horvátországi, lengyelországi, bosznia-hercegovinai, szerbiai, romániai, olaszországi és németországi fiókvállalatainknál az adott országra jellemző kínálat áll vevőink rendelkezésére. Egyébként a „Yellow-City”-ből született a #helloyellow hashtagünk. Kövessen minket online is - több felületen is a rendelkezésére állunk!

Az összes telephely kapcsolat- és címadatai