Összes Betekintés

ÚJDONSÁG a webkatalógusban: A szállítási dátum megjelenítése

© SCH

Előreláthatólag december 1-től kezdve a webkatalógusban számos cikknél megjelenik a szállítási határidő. Ez azt jelenti, hogy a megrendelés leadásakor azonnal tudja, hogy mikorra szállítják ki az árut. Ez a mi szállítási határidő ígéretünk - ez tervezési biztonságot ad Önnek. A szállítási dátum megtekintéséhez be kell jelentkeznie az ügyfélfiókjával.

Kezdetben a szállítási határidő az árucikk-választéknak csak egy részén lesz megrendeléskor feltüntetve. Csapatunk azonban folyamatosan dolgozik azon, hogy bővítse ezt a szolgáltatást, és egyre több cikket tudjon szállítási dátummal ellátni. Ez optimális feltételeket biztosít Önnek a napi működési folyamataihoz és a projektmegvalósításához. 

Ez a tájékoztatás nem csak a webkatalógus részletes cikknézetében jelenik meg, hanem a kosárban lévő megfelelő tételeknél, valamint a "nyitott rendelési tételek" áttekintőben is. Egyedi cikkszámos rendelések esetén egyelőre nem jelenik meg szállítási határidő. Ha a szállítási dátum módosul, irodai munkatársaink aktívan tájékoztatják Önt, és így időben intézkedhet.

Az előnyök áttekintése 

  • Azonnal tudja, hogy mikorra érkezik meg az áru
  • A rendelés visszaigazolására várni ilyen szállítási határidővel mint: "Szállítás 4-8 hét múlva" már a múlté.
  • Tervezési megbízhatóság saját vállalkozásához és a folyamatban lévő projektekhez 
  • A megerősített szállítási idő megkönnyíti az erőforrások elosztását 
  • Folyamatoptimalizálás a pontos szállításnak köszönhetően 
  • Időmegtakarítás a kiiktatható kommunikációs csatornáknak köszönhetően 
  • A szállítási megbízhatóság zökkenőmentes folyamatokat és stresszmentes munkaelőkészítést biztosít

Gerd Schachermayer: "Az elmúlt évek ellátási lánccal kapcsolatos problémái nyomatékosan ráébresztettek bennünket arra, hogy mennyire fontos a biztonság. Sok ügyfelünk megerősíti számunkra, hogy a gyors szállítási idő nem annyira meghatározó, mint a közölt és megerősített szállítási határidő betartása. Új szállítási mércét akarunk teremteni itt az iparágunkban."

Szállítási dátum csempe nézetben is

Ha már az újításoknál tartunk: A megszokott listás megjelenítés mellett egy új lehetőség is beépítésre került - a csempe nézet. Az áttekinthető megjelenítéssel még könnyebben navigálhat kiterjedt kínálatunkban. A szállítási dátum ebben a nézetben is megjelenik, amikor a "rendelés" gombra kattint.

Próbálja ki Ön is! UGRÁS A WEBKATALÓGUSBA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: Interjú Gerd Schachermayerrel a szállítási határidő ígéretről

( )