Összes

Mindenből a legjobb - 3 megközelítésben

Partnereink már ismerik az Betekintés, Impulzus és Praxis kategóriákat a "SCH&Partner" ügyfélmagazinunkból.

Betekintés a Schachermayer vállalatba.

Impulzus és inspiráció a termék körül.

Praxis: izgalmas projektek a terepről.

Partnereink már ismerik az Betekintés, Impulzus és Praxis kategóriákat a "SCH&Partner" ügyfélmagazinunkból. 

A hírcikkek folyamatos kategorizálásával minden Schachermayer-csatornán a felhasználók most még könnyebben eligazodnak és gyorsan áttekintést nyerhetnek. Minden cikket a megfelelő #Betekintés, #Impulzus vagy #Praxis hashtaggel jelölünk - akár nyomtatásban az ügyfélmagazinban, akár a hírlevélben, akár a weboldalunkon vagy a közösségi média csatornáinkon a Facebookon, a Twitteren vagy az Instagramon. (Ezek egyelőre csak az osztrák anyavállalat német nyelvű csatornái.)

#Betekintés

A #Betekintés rovat a Schachermayerrel kapcsolatos legfrissebb híreket tartalmazza. Itt izgalmas interjúkat, valamint részletes információkat talál szolgáltatásainkról vagy fontosabb eseményekről. Emellett rendszeresen tájékoztatunk például az SCH 2020 építési projektről, és betekintést engedünk a Schachermayer kulisszái mögé is.

#Impulzus

A #Impulzus hashtaggel ellátott posztok célja, hogy inspirációt nyújtsanak ügyfeleink számára: újításokkal és részletesen kutatott történetekkel az új technológiákról és termékekről. Kompakt összefoglalókat mutatunk be a piaci újdonságokról, és részletesen beszámolunk beszállítóink innovatív termékeiről.

#Praxis

A #Praxis rovatért köszönet illeti ügyfeleinket, hiszen az egész évben lenyűgöző történetekért az ő kreativitásuknak és sokszínűségüknek köszönhetjük. Szeretünk rendkívüli projekteket bemutatni csatornáinkon nyomtatásban és online - a felhasználói beszámolóktól kezdve a hídépítésről szóló sorozaton át a faipari és fémmegmunkálási ágazat lenyűgöző gyakorlati történeteiig.

Az Ön cége vagy projektje hiányzik a #Praxis rovatunkból?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, várjuk visszajelzéseit.

KAPCSOLAT

Marketing / kiadványszerekesztés
zsofia.bognar@schachermayer.hu

( )