Összes Impulzus

Új ajtóvezérlés az Ön otthonába

A GEZE ActiveStop finoman megállítja, csendesen zárja és könnyedén nyitva tartja az ajtókat. Minden eddiginél kényelmesebben léphet be szobáiba, akár teljesen megpakolva, akár üres kézzel. A becsapódó ajtók, a beszorult ujjak és a falak vagy bútorok hibái a múlté. Az új GEZE ajtóvezérlés valóban lenyűgöző a belső terekben.

GEZE ActiveStop - az ajtók megállításának új módja

A GEZE ActiveStop rendszerrel jobb ajtóvezérlést és biztonságot tapasztalhat otthonában. A sokféle változatnak köszönhetően bármilyen hagyományos beltéri lakásajtóra felszerelhető - legyen szó fa- vagy üvegajtókról. A GEZE ActiveStop-ot beépíttetheti faajtókba, vagy egyszerűen maga is felszerelheti fa- vagy üvegajtókra, így költözéskor magával viheti.

Győződjön meg a sokoldalúságáról

Szelíd megállítás

Elege van már a falnak ütköző ajtókból vagy bútordarabokból? A GEZE ActiveStop intelligens csillapítása időben lefékezi az ajtókat, még akkor is, ha teljes lendülettel nyitják ki őket. A sima fékezést követően a GEZE ActiveStop önállóan és biztonságosan nyitja ki az ajtót az egyénileg beállítható tartási pozícióig. Ez megvédi az ajtó mögötti tárgyakat - még akkor is, ha néha tele van a keze.

Könnyed nyitva tartás

Szellőztetés közben a huzat miatt ellenőrizhetetlenül csapódnak az ajtói? A GEZE ActiveStop aktívan beavatkozik, és mindenféle segédeszköz nélkül a kívánt pozícióban tartja nyitva az ajtókat. A tartási pozíció az állítható nyitási szög segítségével egyénileg állítható be. A falon vagy a padlón elhelyezett további ajtóstopperek nélkülözhetőek - függetlenül attól, hogy hány ablak van nyitva.

Csillapított csukódás

A csapódó ajtók veszélyt jelentenek a gyermekeire? A GEZE ActiveStop csillapítása a gyorsan záródó ajtókat is finoman lefékezi, majd hangtalanul behúzza őket. A lassú zárás minimálisra csökkenti a gyermekek ujjainak beszorulásának kockázatát, és a zajszintet is csökkenti. Ezáltal az ajtó bosszantó sérülései is megelőzhetők, mivel a lassú zárási folyamat megóvja az ajtólapokat és a kereteket.

Az Ön igényeire szabva

Ön dönt - azt szeretné, hogy a GEZE ActiveStop tartósan beépüljön fa ajtajába, vagy inkább egy olyan megoldást szeretne, amely nagyobb rugalmasságot kínál? Az új, felületre szerelt GEZE ActiveStop teljes rugalmasságot biztosít. Önmaga rögzítheti fa- és üvegajtókra, és újra eltávolíthatja, hogy egy másik ajtóra rögzítse. A bevált beépített GEZE ActiveStop állandó megoldást jelent, és teljes kényelmet biztosít Önnek a tervezés során, mivel az ajtólapba rejtve van.

A tartós megoldás: integrált GEZE ActiveStop

A rugalmas megoldás: ÚJ rászerelhető GEZE ActiveStop

A felületre szerelt GEZE ActiveStop segítségével a szabályozott, csillapított nyitás, valamint a zárás és a kényelmes nyitva tartás a kívánt pozícióban nagyon egyszerű. Ez a változat különösen alkalmas bérlakásokba, mivel saját maga is beszerelheti, és utólagos felszereléskor vagy eltávolításkor alig hagy maradványokat. A felületre szerelhető változat üveg és fa beltéri ajtókhoz egyaránt alkalmas.

 • Fokozatmentesen beállítható ajtónyílásszög 80°-140° között
 • Jobbra és balra nyíló ajtókhoz átállítás nélkül használható
 • Ajtók ellenőrzött nyitása és csukása max. 45 kg szárnysúlyig
 • Ajtók lágy megállítása, halk csukása és kényelmes nyitva tartása
 • Szinte teljesen kizárja az ajtó csapódását, az ujjak becsípődését, a fal és a bútorok sérülését
 • Az ajtó biztonságos megtartása nyitott helyzetben, így nincs szükség ajtóütközőre
 • A nyitás- és csukáscsillapítás beépített állapotban szeleppel beállítható
 • Az integrált biztonsági szelep védelmet nyújt a túlterhelés ellen

Alkalmazási területek

 • Beltéri jobbos és balos ütközőajtók
 • Magas átjárási kényelmet biztosító szobaajtók
 • Max. 1100 mm szárnyszélességű ütközőajtók
 • Felületre történő szerelés, utólagos felszerelés a meglévő ajtókra
 • Akadálymentes hozzáférés a DIN 18040-2 szerint
( )