Összes Impulzus

Mert naponta 32-szer van rám szükséged

A konyhában a hulladékgyűjtő a leggyakrabban használt elem, amelyet naponta átlagosan 32 alkalommal nyitnak ki. Személyes igényeihez kell igazítani, hogy a munka és a rendrakás sokkal könnyebb legyen. A peka-nál megtalálja az Ön igényeire szabott rendszert, amely sok bajtól kíméli meg, és elfeledteti Önnel a pazarlást.

OEKO hulladékgyűjtő rendszer

Az új hulladékgyűjtő rendszerek teljes rendszerként használhatók, vezetősínnel együtt (Oeko Complet), vagy hulladékgyűjtő szettként az összes szabványos fiókos kihúzókhoz (Oeko Universal). A tartály fedőkerete, a válaszfal és a kihúzható fémpolc 30 mm-rel állítható magasságú (szabadalmaztatott rendszer), és így megoldja a mély, modern mosogatókkal kapcsolatos összes problémát, függetlenül attól, hogy síkba építhető vagy alulról ragasztott.

Szabadalmaztatott szemeteszsák-rögzítő rendszer

A praktikus és nagyméretű tárolók, valamint a további tárolóhelyet biztosító kihúzható polcok maximális rugalmasságot biztosítanak a mindennapi használat során. A hulladékgyűjtő zsákok szabadalmaztatott rögzítő rendszere gyors kezelhetőséget garantál, a különböző méretű (15-50 literes) hulladékgyűjtő zsákok pedig könnyen és gyorsan rögzíthetők.

Optimálisan kihasználható térfogat

A 40 literes kuka nagyvonalú kialakításának köszönhetően a hulladékgyűjtő zsák teljes térfogata optimálisan kihasználható és könnyen eltávolítható. A fedőkeret vizuálisan vonzó kivitelűvé teszi a rendszert, a hulladék pedig rendezetten a hulladékgyűjtő zsákba hullik.

Az oldalán lévő 6 literes vödörnek magas az oldalfala, és a mosogatószeres flakonok mellett komposztot is tárolhat benne. A hordozófogantyú és a fedélben lévő nagyméretű, süllyesztett markolat nagyvonalú és ergonomikus kialakítású: A kezek ürítés közben tiszták maradnak, a kerekített forma pedig azt jelenti, hogy nem szorulnak a sarkába hulladékmaradványok.

Tökéletes illeszkedés

A kihúzható, masszív fémpolc praktikus tárolóhelyet biztosít a szemeteszsák-gurigák, tisztítószerek, lapátok, törlőkendők és egyéb kisebb használati tárgyak számára. A mélységben állítható hátlap tökéletesen illeszkedik a mosogatóhoz.

Az antracit színű, egyenes vonalvezetésű kialakítás feltűnésmentesen illeszkedik bármilyen konyhai stílusba. Az új Oeko termékcsalád így a meleg, természetes színhangulatokat veszi fel, amelyek a bútorvilág jelenlegi trendjeit jellemzik.

WEBKATALÓGUS: OEKO Complet, OEKO Universal

( )