Összes Impulzus

Hoppe Austin széria

Austin széria – Modern forma és bevált technológia

HOPPE AUSTIN széria

Az Austin sorozat jellegzetes, szögletes formájával különösen jól illeszkedik a modern életmód letisztult dizájnjához. 

Az innovatív SecuForte® technológia a sokoldalú Austin sorozathoz is elérhető

A SecuForte®, a HOPPE új szabványa a betörésvédelem terén, mostantól egy újabb vonzó sorozathoz is elérhető. A Hamburg sorozat és a Toulon sorozat mellett az Austin sorozat ablakkilincsei is rendelkeznek a SecuForte® innovatív technológiájával. Az Austin sorozat markáns formái a szögletes design csúcsát jelentik. Az Austin sorozatot a szigorúan lineáris kialakítás jellemzi, és a SecuForte® -val ellátott ablakkilincsek mellett a lapos rozettával ellátott - szintén bevált betörésbiztos technológiával ellátott - ablakkilincseket, valamint a beltéri ajtókhoz való kilincskészleteket is tartalmazza, standard, kompakt vagy mini rozettával. A modern emelő- és tolóajtószerelvényekhez készült, közel síkban elhelyezett fogantyú mostantól egy nagyméretű üvegezéshez való vonzó vasalattal egészíti ki a sorozatot.

Teljes termékcsalád elérhető

Az AUSTIN sorozat teljes termékcsaládként kapható. Ennek következtében az egész épületben ugyanaz a kilincsforma használható, a bejárati ajtótól a belső ajtókon és ablakokon át a teraszajtókig.

Új színváltozatokban is

Az alumínium Austin sorozat modern megjelenését és hangulatát a kifejező kivitelek sora teszi teljessé: A belsőépítészet aktuális trendjeire reagálnak, miközben időtálló társai a modern életnek.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: AUSTIN termékcsalád prospektus

WEBKATALÓGUS: Hoppe AUSTIN kilincsek

( )