Összes Impulzus

KEEP CLOSED: Mágneses zárrendszer fa belső ajtókhoz, maximális kényelemmel és minimalista kialakítással

A KEEP CLOSED zárrendszerrel a SIMONSWERK egy rejtett reteszelő rendszert mutat be fa belső ajtókhoz. Az ajtóval összehangolt minimalista kialakítás lehetővé teszi a terek harmonikus egyenes síkú megvalósíthatóságát.

A mágnes, a zárólemez valamint a megfelelő fogantyú kiválasztása maximális kényelmet biztosít a fa beltéri ajtók zajtalan nyitásához és zárásához. Innovatív, modern és kényelmes. Ezekkel a kifejezésekkel lehet illetni azon beltéri ajtókat, amelyek a KEEP CLOSED rendszerrel vannak szerelve. Mivel a mágneszár illetve a zárólemez a tokba valamint a szárnyba bevan süllyesztve, ezért a fogantyún kívül semmi sem látható zárt állapotban az ajtón. A példátlanul egyszerű használat magáért beszél: áram nem kell, zajtalan, kopásmentes és megbízható.

Zajmentes nyitás és zárás

A fa belső ajtók melegséget árasztanak és számos belsőépítészeti lehetőséget kínálnak. A formailag csökkentett eddig látható funkcionális részletek elrejtése sok lehetőséget biztosítanak új koncepciók létrehozásához. A KEEP CLOSED zárrendszer segítségével nagyon egyszerűvé válik az ajtó nyitása illetve zárása egy húzás vagy nyomás segítségével. Nincs szükség reteszelő nyelvre. A mágneszár tartóereje az ajtólapnak megfelelően állítható és biztosan tartja a csukási pozicióban.

Egyedi alkalmazási lehetőségek

A mágneses zárrendszer alkalmazható palló valamint utólag szerelhető fa tokokhoz valamint falcos illetve síkba záródó fa ajtólapokhoz. A KCM 50 mágneszár valamint a KCM 50/H zárlemez egy tökéletes egységet alkotnak. Az extra magasságú ajtóknál több mágnes is alkalmazható, különböző magasságokban.

Alternatív fogantyúváltozatok

A formás KCH 1700 és a KCH 1200 fogantyúk szerelésénél nincs szükség marásra. A rögzítés egyszerű, stabil és tartós a fogantyún lévő speciális ragasztószalagnak köszönhetően. Öt nagyon kedvelt színváltozat teszi teljessé a választékot a KCH fogantyúknál, amelyek üveg ajtóknál is alkalmazhatók. 

( )