Összes Praxis

A PUSCH applikáció használata

© istockphoto.com/atiatiati

Az új "Schachermayer Scan" alkalmazás nagyon sokoldalú. Mutatunk néhány konkrét gyakorlati példát. Ezúttal betekintést kap egy asztalos vállalkozás optimalizált raktárkezelésébe. Megismerheti, mennyire könnyű megszervezni a C-alkatrészek és fogyóeszközök szállítását a Partnerportál és az okostelefon alkalmazás cikklistái segítségével.

Példabeli ügyfelünk tapasztalt, közepes méretű asztalosipari cég, amely irodai bútorok gyártására szakosodott. Eddig a megrendeléseket és a fogyóeszközök kezelését a Partnerportál webshop-kosarán keresztül dolgozták fel.

A partnerportál cikkgyűjteményein keresztül optimalizálva: az asztalos több cikklistát készített a saját igényeihez igazítva. Termékek szerint határozza meg listáit: csavarok, tömítőanyagok, kézi szerszámok és szerelvények. Mindegyik listához hozzáadja az általa rendszeresen igényelt cikkeket. Kihasználja azt a lehetőséget is, hogy meghatározza a szokásos rendelési mennyiségeket is. Most már kiválaszthat cikkeket (vagy teljes listákat), és a kosárba helyezheti őket. A megrendelést egyben küldi el, a kosár teljes tartalmára.

Optimalizált raktár a címketervező segítségével: az asztalos saját címkéivel tiszta infrastruktúrát hoz létre a raktárban. Ehhez a Partnerportál címketervezőjét használja. A sablonok segítségével ez nagyon egyszerű. Ezután kinyomtatja a cikklistákból a saját cikkeihez létrehozott címkéket a „Zweckform” márkájú nyomtatható címkepapírra - beleértve a szokásos rendelési mennyiségeket és anyagszámokat.

Az új "Schachermayer Scan" alkalmazással való optimalizálás BASIS módban:

Miután az asztalos felragasztotta a címkéket a raktárában, okostelefonon keresztül be tudja szkennelni a kívánt elemeket az okostelefonos alkalmazás segítségével. Mellesleg, ez nem csak a címkékkel működik, hanem a közvetlenül a terméken található EAN vonalkódokkal is. A címkén feltüntetett mennyiségeket is átveszi az app. "Offline állapotban" dolgozik, ha nincs az okostelefonban SIM-kártya, és a raktárban nincs wifi. Amint visszatér az irodába és kapcsolódik a wifire, az app átviszi az adatokat a Partnerportál bevásárló kosarába.

Felhasználói tipp: A leggyorsabb út a saját cikkek listájához

Ha szeretné, egy kiválasztott időszak alatt megvásárolt cikkek is megkaphatja a Schachermayertől. Ezt az Excel listát, amelyen a saját maga által vásárolt cikkek szerepelnek eztuán közvetlenül importálni tudja a Partnerportál cikk-gyűjteményébe. Természetesen lehetőség van a lista szerkesztésére importálás után - hozzáadhat vagy eltávolíthat egyes cikkeket. Ezután az összes itt szereplő cikk beolvasható az okostelefon-alkalmazással. Az időszaki megrendeléskimutatást területi képviselőjőtél tudja igényelni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: Szolgáltatásaink

A Schachermayer Scan applikáció letöltése:

Google Play áruházból

App Store-ból (iOS)

( )