Összes Praxis

SecuForte® –Egyszerű. Más. Biztonságosabb.

© Hoppe

A SecuForte® a betörésgátlás teljesen új lehetőségét kínálja. A speciális technológiának köszönhetően a SecuForte®-val ellátott ablakkilincsek automatikusan zárnak az ablak becsukása vagy billentése esetén. Ezt követően csak akkor lehet őket újra működtetni, ha a kilincset először a rozetta felé nyomják, majd elforgatják.

A SecuForte® egyedülálló koncepciója hatékony védelmet nyújt az üveg betörésével, a keret megfúrásával, vagy az ablakzár eltolásával kívülről próbálkozó behatolók ellen. 

A SecuForte®-t szabadalomként és márkaként is bejelentették.

Egyszerű. Más. Biztonságosabb.

A SecuForte®-val rendelkező ablakkilincsek gyakorlatilag nem adnak lehetőséget a betörőnek semmiféle manipulációra: Mindaddig, amíg a kilincs le van választva a négyélű stiftről, szinte lehetetlen a kívülről történő használat. Ennek eredményeként a SecuForte® egyaránt véd az ablakzár külső eltolása, valamint az üvegbetöréssel és a keret fúrásával – amelyeknél kívülről próbálják elfordítani az ablakzárat – folytatott betörési próbálkozások ellen. 

Előnyök:

  • védelem az üveg betörésével, a keret megfúrásával vagy az ablakzár eltolásával történő betörés ellen
  • automatikus zárfunkció bezárt állásban (0°) és billentett állásban (180°)
  • RAL-tanúsítás
  • változtatható hosszúságú négyélű stifttel VarioFit®
  • zárható változatban is kapható

Új védelmi elv = új ablakkilincs-működés

A SecuForte® kilincsek bár eltérnek a megszokottól, mégis nagyon egyszerűen működnek: Az ablak nyitásához nyomja a kilincset a rozetta irányába. Ezzel kiengedi a kilincszárat és a kilincs a megszokott módon fordítható. Az ablak zárásakor vagy billentésekor a kilincs ismét zár, és csak újabb nyomással használható. Az „először nyomja – utána fordítsa” biztonsági elve régóta, széles körben elterjedt. Például kritikus tartalmú
(gyógyszerek, maró hatású tisztítószerek stb.) palackok biztonsági zárására, hogy többek között gyermekek ne nyissák ki őket, és ne veszélyeztesse őket a palack tartalma.

Nagyobb ablakbiztonság – így működik a SecuForte®

A SecuForte®-val ellátott ablakkilincsek zárt és billentett állapotban szétválasztanak és zárnak, azaz a kilincs és a négyélű stift nincs összekapcsolva. A betörő, aki az üveg betörésével vagy a keret megfúrásával kívülről próbálja elfordítani a kilincset, ha nagy erővel le is tudja fordítani a rozettát, a négyélű stiftet akkor sem tudja megmozdítani. Eredmény: Az ablak nem nyitható ki, és meghiúsul a betörési kísérlet.

WEBKATALÓGUS: További információ a termékekről

TOVÁBBI INFOMÁCIÓ: Hoppe

( )