Összes Praxis

Steininger FOLD: a letisztult konyha

©Steininger

A Tombak ötvözetet a milliméter töredékének pontosságával készítik el számítógép alapú eljárással, és kézzel tökéletesítik. Ezzel a burkolattal egy ikonikus konyhai blokk jön létre, amely úgy tűnik, mintha lebegne. A kivitel tiszta, purisztikus, egyszerű és rendkívül funkcionális. A FOLD konyhai modell másféle fém- és ötvözet-változatokban is elérhető lesz.

A konyha a ház életének központja. A modern „kajagyár” nem csak a főzésről szól. Mindenekelőtt ennek a fejlődésnek valami köze van a főzés változó felfogásához. A hangsúly az étkezés és a főzés élvezetére került. Manapság a családdal vagy a barátokkal való főzés fontos helyet foglal el a társadalmi életben - ez tükröződik a konyhák kialakításában is.

Tiszta és erős

A STEININGER-nél minden konyha egyedi. A kiválasztott anyagok fontos szerepet játszanak. A tartósság és az esztétika szempontjából a Tombak utolérhetetlen. A felület könnyedén megtisztítható, teljesen higiénikus és szagtalan. Sem a hő, sem a hideg nem károsítja ezt a kiváló minőségű felületet.

Ikon a konyhában

A purisztikus elegancia és az arany-fém megjelenés jellemzi az új FOLD konyhai modell megjelenését a STEININGER-nél. A precíz számítógépes, speciálisan megválasztott gyártási technológia a különféle színű fém alapanyagokat lenyűgöző konyhai tárgyakká formálja. A konyhai blokk kialakítása a papírhajtogatás művészetére emlékeztet.

A FOLD egy önálló geometriai test, amely az erejét visszafogja, de nem úgy a jelenlétét. A fényes, meleg sárgaréz-tónus izgalmas játékot játszik a lejtős felületek fényével. A FOLD képében Steininger a szokásos módon rendezi a konyhát, de egyben szobrászművészi alkotásként. Azt gondolhatnánk, hogy a funkció követi a formát, de itt a forma képes elrejteni a funkciót. A purisztikus esztétika mögött zökkenőmentes működésű technikák, műszaki újítások és izgalmas részletek találhatók.

FOLD és M.POD

A STEININGER ötvözi a minimalista modernitást, a fényűző egyszerűséget és a maximális funkcionalitást. A Smart Kitchen FOLD újdonsága: az integrált csúcstechnológiás M.POD munkalap. Különösen sokféle funkció vezérelhető az intelligens, 32 hüvelykes érintőképernyő segítségével, amely speciálisan edzett és optikailag kötött biztonsági üvegből készül. Az esztétika és funkció, valamint a formatervezés és csúcstechnika tökéletes kombinációja.

Szeretnénk rámutatni, hogy a konyhát nem lehet közvetlenül a Schachermayertől megvásárolni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: Steininger konyhák

( )