Összes Impulzus

SIBU: Design és funkció

©SIBU

A SIBU DESIGN a beltéri használatra szánt kiemelkedő minőségű műanyag panelek vezető gyártója. Ezeket a paneleket kifejezetten a belsőépítészet, bútorgyártás, üzletberendezés, divat, építészet és kiállítások számára fejlesztették ki. A SIBU DESIGN 30 éves iparági tapasztalatával piacvezető szerepet tölt be.

Innovatív termékeik lenyűgöznek designjuk és kezelhetőségük révén. A SIBU panelek könnyen feldolgozhatók és szinte korlátlan módon használhatók.

Széleskörű alkalmazhatóság

A portfólió csaknem 300 dekort tartalmaz. Ennek ellenére a SIBU csapata mindig készen áll arra is, hogy az ügyfelek igényeinek megfelelő egyedi terméket fejlesszen ki. A fenntarthatóság mindig az első helyen áll - a SIBU DESIGN kizárólag Ausztriában gyárt és 100% -ban PVC-mentes felületeket garantál.

A SIBU DESIGN divatos dekorokkal, kiváló minőséggel és rövid szállítási határidőkkel rendelkezik, ezzel nagy rugalmasságot kínál a just-in-time projektek számára. SIBU – pontos, innovatív és stílusos. A SIBU tervezői csapatát a divat, építészet, bútor- és autóipar, illetve a sport ihlette, követik a legújabb trendeket és ennek megfelelően dolgozzák ki az egyedi design-koncepciót.

A Schachermayer oldalán megtalálja a SIBU termékek teljes listáját.

WEBKATALÓGUS: További információ a termékekről

TOVÁBBI INFOMÁCIÓ: SIBU

( )