Összes Impulzus

Rugalmasan alakítható pihenőzónák a tolóajtóknak köszönhetően

Ez a rendszer még kiegészítő tömítésekkel is könnyedén és csendesen mozgatja az akár 100 kg súlyú ajtókat. © Hawa Sliding Solutions AG © Hawa Sliding Solutions AG

#IMPULZUS | A tolóajtók mostantól tökéletes hangszigetelést is kínálnak. A Hawa Junior Acoustics innovatív rendszerbővítmény a tolóajtók helytakarékos kényelmét rendkívül hatékony, akár 41 dB-es hangszigeteléssel kombinálja. A Hawa agytrösztjének ez az ötletes találmánya kibővíti a Hawa Junior 100 rendszerű tolóajtók alkalmazási körét, és nagyobb szabadságot biztosít a helyiségek hatékony, rugalmas és kényelmes használatában.

Az optimalizált körkörös tömítés jelentősen csökkenti a hangok átvitelét egyik szobából a másikba, miközben a nem kívánt fényt, huzatot és szagokat is az ajtón kívül hagyja. Az ezzel járó komfortnövekedés esztétikai kompromisszumok nélkül, purista dizájnban érhető el a beépített, láthatatlan technológiának köszönhetően. A működtetés ugyanolyan egyszerű, mint korábban, és a Hawa SoftStop segítségével még az ajtó becsukása is csendes és kíméletes. A Hawa Junior Acoustics támogatja mind a fal előtti, mind a zsebes konstrukciókat, szobamagasságú alkalmazásokkal. Az ajtó megmunkálása egyszerű. Használhatók a szabványos ajtólapok, amelyek az építés befejezése után is felszerelhetők és beállíthatók.

Több magánszféra a mindennapokban

A Hawa Junior Acoustics megfelel a kor szellemének, és lehetővé teszi a belsőépítészek számára, hogy jövedelmező kiegészítő üzletet generáljanak, mivel a pihenőzónák jobb életminőséget teremtenek. Mindenki, aki hosszú ideig otthon dolgozott, tudja, hogy ez mennyire fontos lehet. Sok esetben az együttélés sem lett könnyebb. Az home office-ok növekvő jelentősége és a kisebb lakóterekkel járó sűrűbb építkezések trendje azt jelenti, hogy egyre több ember költözik közelebb egymáshoz a modern mindennapokban. Nem csoda tehát, hogy a személyes elvonulás jelentősége folyamatosan nő.

Az új tolómegoldás egy szempillantás alatt átalakítja a nappalit pihenőszobává és fordítva, szükség esetén elválasztja a konyhát minden károsanyag-kibocsátással együtt a lakó- és dolgozószobától, és bizonyos helyzetekben megakadályozza a gőz és a nedvesség távozását is.

A Hawa Junior Acoustics így egyesíti a helytakarékos, rugalmas helyiségkialakítást és a tolóajtók elegáns dizájnját az egyéni pihenőzónák és a kiterjesztett magánszféra kialakításának lehetőségével.

További információ a WEBKATALÓGUSBAN

( )