Összes Betekintés

2023. március 15-16: Telepített gépek házi vására Linzben

A linzi Gépes házi vásár 2023. március 15-én és 16-án tér vissza © SCH/M.Reichl © SCH/M.Reichl

#BETEKINTÉS | Az év eleje óta folynak a 2023-as gépes házi vásár előkészületei. 2023. március 15-én és 16-án ismét megnyitjuk kapuinkat Linzben a teljes faipari és fémmegmunkáló ipar előtt. Lenyűgöző gépekre, érdekes előadásokra, a gyártók számos szakértőjére és rendkívül motivált munkatársainkra számíthat.

Famegmunkálás

A famegmunkáló gépek területén többek között bemutatjuk a Heesemann Impression csiszolóközpontját tárcsás csiszoló- és kefés egységgel, a Homag nagyméretű P210 CNC megmunkálóközpontját egység interfésszel, valamint a Striebig függőleges lemezméretező fűrészét lemezleengedő berendezéssel. Ezen kívül bemutatjuk a Ganner, Lange, Maba, Kuper, Martin, Ruwi, SCM, Weima és még sok más gyártó gépeink géptechnológiáit.

Franz Luger, a faipari gépek osztályának vezetője: "A faipari gépek osztályán dolgozó csapatom és én ismét nagyon várjuk a hagyományos házi kiállításunkat, amely az éves nyitórendezvényünk. Ismét meg tudjuk majd mutatni a látogatóknak, akik Ausztria egész területéről és a Schachermayer exportpiacairól érkeznek, egy részletet a legjobb gyártói márkáink kiemelkedő termékeiből"."

A házi vásárt idén egy teljesen új szervezőcsapattal indítjuk, mivel az eddigi vendéglátásért felelős vezetőnk, Gabi Wirrer jól megérdemelten nyugdíjba vonul. A jól bevált catering-csapat az elmúlt években gondoskodott a látogatók jóllétéről, és sok ezer adag hagyományos Leberkäse-vel örvendeztette meg a vásárlók szívét. Idén is így teszünk: hűek maradunk koncepciónkhoz.

Fémmegmunkálás

A fémmegmunkáló gépek területén a Weiler és a Kunzmann digitális oktatógépeire összpontosítunk a jövőorientált képzéshez. Oktatás 4.0 gépeikkel a digitális képzéshez megfelelő csomagot kínálnak, beleértve a virtuális gépeket, valamint a tanulószobák és előadótermek tanulási tartalmát. Partnereink, mint például a Weiler, Kunzmann, Spinner, Kasto, Alzmetall, LVD, Davi, Schröder, Jutec vagy PBT fémmegmunkáló gépei a megmunkálás és a lemezmegmunkálás területén a gyártási lehetőségekkel együtt bemutatásra kerülnek. Ezen kívül 2023. március 14-én, kedden ismét lesz egy oktatói nap, ahol gyártóink a legújabb gépekről adnak tájékoztatást.

Robert Langthaler, a fémmegmunkáló gépek vezetője: "Mi a fémmegmunkálásban is nagy bizakodással tekintünk a házi kiállítás elé. Különösen az elmúlt hetekben nagyon jó impulzusokat kaptunk a piacról. Értékesítési képviselőink folyamatosan úton vannak, és már az év elején számos érdeklődést generáltak. A trend egyértelműen az automatizálás és a digitalizáció felé mutat. Első alkalommal mutatunk be egy CNC esztergapadot a Spinner cégtől a Robobox robotcellával. Ez egy egyénileg konfigurálható megoldás a közepes és kisebb vállalatok számára."

Telepített gépek házi vására 2023

2023. március 14. kedd
Ausbildertag Metall
09:00 - 17:00 óráig
SCH Gépközpont, Linz

2023. március 15. szerda
09:00 - 18:00 óráig
SCH Gépközpont, Linz

2023. március 16. csütörtök
09:00 - 18:00 óráig
SCH Gépközpont, Linz

Regisztráció nem szükséges!

ELŐADÁSOK

Weiler vezérlők One1 | C4

Komplex feladatok - egyszerűen megoldva

  • A legújabb vezérlésgeneráció bemutatása a szervo-konvencionális precíziós esztergákhoz
  • Az új generáció előnyei
  • A Weiler ciklusos esztergák alkalmazási területei
  • Weiler One1 és Shopturn vezérlésgeneráció a Siemens-től

március 15. szerda |  március 16. csütörtök
mindkét nap 11:00 és 12:00 között

Regisztráció szükséges: ITT

Szálas lézertechnológia

Bevezetés a lézertechnológiába

  • Szilárdtest-lézer felépítése és működési módja
  • A CO2 és a koronglézer összehasonlítása a szálas lézerrel
  • A szálas lézer rugalmassága a házon belüli gyártásban
  • Melyik teljesítmény melyik alkalmazáshoz a megfelelő
  • Áttekintés az LVD-lézerek portfóliójáról

március 15. szerda |  március 16. csütörtök
mindkét nap 13:00 és 14:00 között

Regisztráció szükséges: ITT

( )