Összes Impulzus

Rugalmas munkafelület

Mit dem CM4070 von Casetur wird das Regal oder Sideboard zum Mehrzweckmöbel mit Arbeitstisch.  © sabri tuzcu

#IMPULZUS | Elbújt az asztal - ez lehetne a Casetur mottója. A CM4070 mechanizmus bármilyen típusú bútorhoz használható, ahol helytakarékosság érdekében be kell építeni egy íróasztalt.

Bárki, aki  home office-ban dolgozik, ismeri a problémát: hová tegyem az irodai dolgaimat? A laptop, monitor és dossziék általában a kanapéra vagy a konyhaasztalra kerülnek. Ennek most vége, mert a Casetur CM4070-es modelljével egy polc vagy oldalasztal segítségével többcélú bútordarabbá válik a pult.

Helytakarékosság és funkcionalitás

A CM4070 és CM4070-R Casetur mechanizmusok egyedisége abban rejlik, hogy téglalap alakú elemet forgatnak, bár a falak általában korlátoznák ezt a mozgást. Ez azt jelenti, hogy a többfunkciós bútornak nem kell szabadon állnia, hanem a szokásos módon a fal mentén is el lehet helyezni. A CM4070 használatával az asztallap intelligens mozgása olyan, hogy nem akadályozza a mellette levő fal. Ha az íróasztalfelületre már nincs szükség, azt egyszerűen visszafordíthatja a bútorra. A CM4070-R az asztallap alatti bútor mozgatását teszi lehetővé.

 

WEBKATALÓGUS: További információ a termékről

( )