Összes Impulzus

EVOline Circle80 – "Power" kábelátvezetés!

© EVOline

#IMPULZUS | Az EVOline intelligens megoldásokat kínál az áram- és adatellátás területén – az egyszerű lapos csatlakozódugóktól egész épületek villamos telepítéséig. A Circle80 gondoskodik a funkcióról és a rendről, még a legkisebb munkaállomásokon is.

A bútorok mögött is elférő speciális lapos csatlakozóktól teljes épületek decentralizált elektromos hálózatának tervezéséig az EVOline felhasználóbarát és progresszív megoldásokat kínál az emberek és a technológia együttes fejlődéséhez.

Minden elfér 80 mm-en!

Az EVOline Circle80 intelligens módon három funkciót kombinál: dugalj, dupla USB töltő 2,1 A töltőárammal és kábelátvezetés. A praktikus kábelátvezetés a kábel rögzítésére alkalmas beépített fedőlemezzel lehetővé teszi a felesleges kábelek elegáns eltüntetését az asztalról. Az alacsony, a kábellel együtt csupán 50 mm-es beépítési mélység és az EVOline rögzítőrendszer garantálja a gyors és egyszerű szerelést felülről.

Bármikor cserélhető

Válassza ki az opcionális modulokat gyorsan és egyedileg az Ön igényei szerint. Senkinek nem kell az asztal alá másznia - a Circle80 felülről, egyszerűen egy csavarhúzóval biztonságosan és gyorsan rögzíthető a kivágott lyukhoz.

Viszlát kusza kábelek!

A biztonságos kábelretesz nemcsak elrejti a felesleges kábeleket, hanem szükség esetén bármikor gyorsan elérhetővé is teszi azokat. Nemzetközi szabvány csatlakozómodulok elérhetők az EVOline Circle80-hoz. A hálózati csatlakozó mellett a kiegészítő kettős USB-töltő további gyors töltési lehetőségeket is biztosít.

 

WEBKATALÓGUS: További információ a termékről

( )