Összes Betekintés

Precizitással kompromisszumok nélkül

Az új ALTENDORF F45 a technológia és a formatervezés remekműve

Mindig a lehető legjobb minőség biztosítása a célunk és a legfőbb motivációnk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb minőséget nyújtsuk. A Schachermayer 2023. május közepe óta az Altendorf gépgyártó hivatalos partnere. E csúcsgyártó legújabb gépei mostantól a Schachermayernél is kaphatók. 

A vállalatcsoport egy fedél alatt egyesíti az Altendorf tolóasztalos fűrészgépeket és a Hebrock élzárógépeket. Ez ideálisan egyesíti a lapmegmunkáló szakma két alapvető megmunkálási területét. Ügyfeleink egyéni kívánságai és igényei képezik a szakma aktív továbbfejlesztésének alapját. A minőség, az előrelátás és a folyamatos innovációk révén az Altendorf a jövőben is megbízható partner lesz. A Hand-Guard rendszerrel a körfűrészek optikai biztonsági rendszere alapfelszerelésként került beépítésre. A veszélyeket még az érintés előtt észleli, és a fűrészlap gyors leengedéssel eltűnik.

A Schachermayer székhelyén Linzben 2023. október 18-án és 19-én megrendezésre kerülő hagyományos gépes házi vásárunk ismét tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy minderről meggyőződhessen. 

Altendorf F 45 Hand Guard Standard formatizáló körfűrész

Az Altendorf F45 körfűrészgépek a legigényesebb gyártási követelményeknek felelnek meg, nem csak a több műszakos üzemekben, de a kis asztalosműhelyekben is maximális teljesítménnyel működtethetik; mindenhol, ahol számít az abszolút pontosság és a 100%-os megbízhatóság. A gép felszerelhető elektromotoros párhuzamos előtolással 1600 mm szélességig, két- és háromtengelyes elővágással, LED háttérvilágítással, lézeres vágásjelzővel, kétoldalas billenőpanellel, kétrészes, csigákkal ellátott csúsztatható asztallal 5000 mm hosszúságig, és még sok más alapfelszereltséggel.

A gép már alapfelszereltségével is magas műszaki színvonalat nyújt: elektromotorosan állítható fűrészlap magasság és szögdöntés, és a keresztütköző +/- 49º °-os elfordítási lehetősége a gérvágásokhoz, egész sor vágáshossz választék, valamint többféle motor teljesítmény és fordulatszám tartomány áll rendelkezésére az optimális gép kiválasztásához. Fűrészasztal vezetése - különleges megoldása révén - biztosítja az állandó könnyű járást, nagy vezetési pontosságot. Az új elszívó burkolat tökéletes felső elszívást eredményez a vágástartomány egész hosszán, merőleges és szög alatti vágásoknál is.

Ez az Altendorf által szabadalmaztatott ütköző, integrált hosszkompenzációval megkönnyíti a szögek és gérvágások pontos vágását csúszó asztali fűrészeinkkel egyetlen funkcióban. A forgási szög mindkét helyzetben fokozatmentesen állítható 49°-ig, és egy mérési skálán jelenik meg. A holtjátékmentes és robusztus ütközőszárnyak könnyen mozgathatók és egyetlen szárnyként állíthatók be a teljes tartományban 3500 mm-ig.

Tekintse meg személyesen az egyik legprofesszionálisabb körfűrészégépünket!

Másik újdonságunk a Boge S 5 eco Dr 10 bar csavarkompresszor. Központi sűrítettlevegő-rendszer vízszintes, 250 literes levegőgyűjtővel. 

Schachermayer Házi Vásár 2023. október 12.

Több év kihagyás után, október 12-én Házi Vásárt tartunk biatorbágyi áruházunkban. Szeretettel várjuk Önt is, hogy ismét személyesen találkozhassunk. Kollégáink személyes szaktanácsadással és Altendorf kedvezménnyel várják Önöket. További számos beszállító partnerünk is jelen lesz, újdonságok termékbemutatóival és ajándékokkal várják Önöket.

Előregisztráció szükséges!

Előregisztráció

( )