Összes Impulzus

Pinello: Az alsószekrény konfigurálható rendszere

A szekrények tartalma egyszerűen jobban hozzáférhető a kihúzható fiókokban, mint a rögzített polcokon. Legyen szó dupla polcról, fűszeres fiókról, törölköző kihúzóról, sütőtálca kihúzóról, kenyér tartóról vagy belső fiókról – a Pinello mindenki számára kínál valamit.

Pinello Board

Még a legrendezettebb konyhákban is a vágódeszkák a legnagyobb kihívást jelentő tárgyak közé tartoznak, amelyeket rendezetten kell elpakolni. Túl gyakran előfordul, hogy a munkalapon vagy a sütőben maradnak, hozzáférhetetlenül halmozzák őket, vagy olyan fiókokba dobálják, amelyek zörögnek, ha kinyitják őket. A Peka Pinello Board-nak köszönhetően ennek többé nem kell így lennie. Függőlegesen tárolhatók, így könnyen hozzáférhet az egyes táblákhoz és tálcákhoz.

Pinello Spice

A Pinello Spice a karcsú kihúzható alapegység meglepően sok tárolóhelyet kínál. Vékonyfalú fémpolcainak köszönhetően maximálisan kihasználja a 150 mm-es elemszélességet, és rengeteg helyet kínál az üvegeknek és fűszereknek. A Pinello Spice rejtett sínekkel működik, így teljes áttekintést és akadálytalan hozzáférést biztosít a tárolt tárgyakhoz, amint kinyitja. Mint a Pinello család minden tagjánál, a felső polccal 1-2 további polc előnyeit élvezheti, amelyeket bármikor szerszám nélkül hozzáadhat. Minden polc egy kivehető szilikonszőnyeggel van ellátva, hogy a tartalom ne csúszkáljon.

Pinello Cargo

Nyissa ki az elülső kihúzhatót, és közvetlenül hozzáférhet a teljes 2-4 szintes tárolóhelyhez. A teherhajó a kihúzható alapegységek között! A Pinello Cargo hihetetlen mennyiségű tárolóhelyével nyűgöz le. Egy szerelvénnyel akár négy polc is kialakítható, és ezek elrendezése teljesen Önre van bízva. A további felső polcok jobbra, balra vagy középre, köztes szintként elhelyezhetők - szerszámok nélkül!

Pinello Bread

Nyissa ki az elülső kihúzhatót, és közvetlenül hozzáférhet a kenyérzsákban lévő kenyérhez és a 2-4 szintes tárolóhelyhez.
A Pinello Bread az alapegységünk kihúzható kenyér és bagett rendezett tárolására, rengeteg további tárolóhellyel. A kenyérzsákban lógva kenyere nem nyomódik össze és friss marad. A középső válaszfalnak köszönhetően a zsákban szétválogathatja kenyerét. A zsák könnyen felakasztható és kivehető, és 40°C-on mosható. Mint a Pinello család minden tagjánál, a felső polccal 1-2 további polc előnyeit élvezheti, amelyeket bármikor szerszám nélkül hozzáadhat.

Pinello Inside

Elülső rögzítés nélküli, teljesen kihúzható konyhai tárolórendszer az alsószekrényekhez. A Pinello Inside a karcsú alapegység kihúzható, meglepő tárolóhelyekkel. A vékonyfalú fémpolcoknak köszönhetően a belső kihúzható maximálisan kihasználja 150 mm-es szélességét. Minden polc kivehető szilikonszőnyeggel van ellátva, amely megakadályozza a tartalom elcsúszását. Mivel a Pinello Inside nem rendelkezik előlappal, bármikor könnyen utólagosan felszerelhető.

Pinello Towel

Nyissa ki az elülső kihúzhatót, és közvetlenül hozzáférhet a 2-4 polcnyi tárolóhelyhez. A Pinello Towel törölközőtartó szem előtt tartja a törölközőket szárazon, és rengeteg tárolóhelyet kínál a tisztítószerek és súrolókefék számára is.

 

WEBAKATALÓGUS: peka Pinello

( )