Összes Impulzus

Merivobox

Sosem volt még ilyen egyszerű sokfélét kínálni. Egy igazi platform ezt lehetővé teszi: fiókok és kihúzók minden igényhez - a feldolgozás és a szerelés igazán egyszerű. Tapasztalja meg a minden részletében optimális működést, mely igényes megjelenéssel párosul. Röviden: a MERIVOBOX fiókkal minden ötletét megvalósíthatja. És még a vevőiét is. Készüljön fel a holnap igényeire.

MERIVOBOX

Sokrétű

A platform lényege a korpuszsín csupán egy csavarpozícióval bármely alkalmazáshoz. Erre helyezheti az elképzeléseinek megfelelően a fiókokat - mindegy hogy dönt, az előlap fúrási helyzete és az előlaprögzítés mindig ugyanaz. Valódi platform, amely csökkenti a komplexitást és egyúttal lehetővé teszi a sokszínűséget.

Moduláris platform

A három építőelem, a korpuszsín, a káva és az előlap lehetővé teszi a sokszínűséget azonos gyártási eljárás mellett. MERIVOBOX – egy igazi platform egy széleskörű programhoz.

  • Korpuszsín: a platform alapja: egy sín minden változathoz
  • Káva: a kávák kombinálásának különféle lehetőségei, változatosan jellegzetes hangsúlyokkal.
  • Előlap: frontok és belső előlapok, amelyek mindig ugyanúgy kerülnek feldolgozásra és rögzítésre – az egyszerű gyártás érdekében.

Ami egyedülálló: az a design A jellegzetes megjelenés, tiszta vonalak és egyedi formavilág teszi összetéveszthetetlenné a MERIVOBOX fiókot. A finom törésvonal lenyűgöző fénytörést ad a kávának.

Tervezési szempontok

Jellegzetes kávakialakítás: a keskeny kávát összetéveszthetetlenül hangsúlyos vonal jellemzi, a felületek elrendezése izgalmas fénytörést biztosít. Belül egyenes: a káva belül egyenes, így a tárolótér teljesen kihasználható. AMBIA-LINE kiegészítőkkel kombinálva különösen letisztult megjelenésűvé válik. Fokozatmentes átmenetek: az átgondolt kialakítást fokozatmentes átmenetek jellemzik a tökéletes kihúzás érdekében. Látható részek fémből: a fémes elemek és az általános színkoncepció kiváló minőségű megjelenést tesz lehetővé. Egy síkban lévő takarósapka: az egyszerű vonalvezetést az egy síkban lévő  takarósapka tovább támogatja. Az AMBIA-LINE a szerelt takarósapkával is tökéletesen kombinálható. Gyártói névjegy: saját céglogóját, gyártói névjegyét helyezze egyszerűen a kávára – mindíg ugyanabban a pozícióban.

Ami meggyőz: az a funkció

A korpuszsín innovatív L-alakja rendkívül stabillá teszi a MERIVOBOX fiókot - még erősen megterhelve is meggyőző a MERIVOBOX minden helyzetben. A szinkronizált pihekönnyű futás mellett a magas előlapstabilitás is új lehetőségeket nyit meg a konyhák megjelenésében - kombinálja bátran a magas előlapokat alacsony kávákkal. Vertikális stabilitás és teljes terhelhetőség: a korpuszsín egyedülálló L-alakja rendkívül stabillá teszi az új fiókrendszert. Így 40 és 70kg-os, magas dinamikus terhelés keletkezik. Kiakasztásgátló: a beépített kiakasztásgátló garantálja a korpussín és a fiók biztonságos csatlakoztatását. A  véletlenszerű kiakasztás így kizárt. Szinkronizált pihekönnyű futás: a kopásálló műanyag görgők, valamint a vezetősínek és a futóművek szinkronizálása gondoskodik a pihekönnyű futásról. Interfész további alkatrészekhez: szerelje fel MERIVOBOX fiókját rugalmasan alkalmazható mozgástechnológiákkal és oldalstabilizálással, akár későbbi gyártási időpontban is.

Átgondolva a megmunkálás

A következetes platformkoncepciónak köszönhetően a MERIVOBOX minden változata gyorsan és egyszerűen megvalósítható. A box-rendszer egyszerű, jól megjelölt és könnyen elérhető háromdimenziós beállítási lehetőségekkel rendelkezik, amelyek minden kávánál azonosak. 

WEBKATALÓGUS: MERIVOBOX 
A cikkszámok feltöltés alatt állnak, folyamatosan bővül a webkatalógusban is elérhető termékek száma. Addig érdeklődjön, rendeljen területi képviselőjénél!

 

Rendelést segítő cikkszámválasztó táblázatok további Blum rendszerekhez:
ANTARO   TANDEM   MOVENTO

( )