Összes Impulzus

Kis hely, nagy különbség

A mosogatóközpont általában a konyha leggyakrabban használt területe. A konyhában töltött időnk több, mint 60%-át töltjük itt, éppen ezért a mosogatóközpont megérdemli a tudatos tervezést és kialakítást, amelyekkel a házimunkát biztonságosabbá, egyszerűbbé és élvezetesebbé tehetjük.

Spóroljon helyet a BLANCO UNIT-tal!

A BLANCO UNIT az egyedi vásárló számára ideális mosogatóközpontot hoz létre. A BLANCO UNIT a tökéletes megoldás, különösen, ha a konyhánk minden négyzetméterét praktikusan szeretnénk kihasználni. Egy olyan átgondolt megoldás, amely rendszerbe foglalja a mosogatót, a csapot és a hulladékgyűjtőt, ezáltal könnyebbé teszi a napi konyhai folyamatokat. Az összes alkotóelemet gondosan válogathatjuk össze, hogy egymást kiegészítve tökéletesen illeszkedjenek a prémium konyhákhoz.

Legyen szó kis vagy nagy méretű, minimalista vagy részletekben gazdag, jól felszerelt konyháról, a BLANCO UNIT bármely kivitelezésre tud megoldást kínálni. Az összeállításoknál minden esetben elsődleges szempont a funkcionalitás, a kényelem, és az ötletes megoldások, mindez a legmagasabb minőség megtartása mellett.

Maximalizálja a mosogatóközpont lehetőségeit

A BLANCO csaptelep és mosogató szakszerű kombinációjával a meglévő konyhánk teljes élettartamára  szóló előnyökhöz juthatunk. Ugyanakkor ahhoz, hogy a konyhának ezt a területét a legjobban kihasználhassuk, a legtöbbünk által figyelmen kívül hagyott mosogató alatti teret is rendszereznünk kell. Ez egy kiváló hely arra, hogy a szekrényen belül rendet tartva itt tároljuk a hulladékot, sőt a tisztítószereket is, diszkréten elrejtve, mégis karnyújtásnyira. Egy mosogató alsószekrényben elhelyezett hulladéktároló rendszer óriási előnye, hogy nem szükséges a szemetet keresztül vinni a konyhán, elkerülve ezzel az esetleges kiszóródást vagy lecsöpögést, így egy tiszta, rugalmas megoldást kapunk ott, ahol az szükséges. Az ételmaradékok eltüntetése után csak kezet kell mosnia, és folytathatja is a munkát. Ennyire egyszerű!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: blanco.hu weboldal

WEBKATALÓGUS: Blanco mosogatók    Blanco csaptelepek   Blanco hulladékgyűjtők

( )