Összes Impulzus

Illbruck folyékony lég- és vízzárás

Próbálja ki az illbruck folyékony, lég- és vízzáró bevonatait!

Folyékony lég- és vízzáró bevonataink elsősorban olyan építőipari alkalmazásokhoz készülnek, melyeknél kiváló légtömörségre és vízzárásra van szükség.

SP925 Folyékony fólia

Az SP925 folyékony fólia rugalmas bevonattá polimerizál különböző építőanyagok közötti dilatációs fugákban, illesztésekben, illetve kiválóan használható szigetelésen áthaladó rögzítőkonzolok körüli tömítésre is. Lég- és vízzáró bevonatot biztosít miközben igen jó UV állósággal rendelkezik. Ecsettel eldolgozható vagy airless pisztollyal is szórható. A termék EC1PLUS tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy oldószer-, izocianát-, és szilikonmentes, valamint nem tartalmaz lágyítókat sem így beltérben is használható. A kikeményedett bevonat erős, tartós 3D irányba 50%-os rugalmassággal bír és a DIN18533 szerint 2,5 Bar-ig vízzáró.

A legtöbb az építőiparban járatos anyagokkal kompatibilis. Kiválóan alkalmas bonyolult, nehezen elérhető részek tömítésére vagy csőátvezetések körüli tömítésre, felületek vízzáróvá tételéhez, illetve bármely tömítési feladatra, ahol lég- és vízzáró tömítés szükséges.

OS925 Rugalmas vízszigetelő bevonat

Az OS925 egy erős, rugalmas bevonat, amely épületek belső és külső lég- és vízzáró tömítésére és bevonására alkalmazható. A bitumen-latex összetételnek köszönhetően a termék könnyen felhordható ecsettel, hengerrel, spatulával, simítóval vagy airless szórópisztollyal történő szórással.

Az illbruck OS925 segítségével teljesen kiválthatóak a hagyományos, többnyire bitumen szalagos technológiák. Az anyag konzisztenciája lehetővé teszi a kényelmes, akár függőleges felületekre történő felhordást is. Alépítmények és alapok szigetelésekor egyszerűen és gyorsan lehet homogén bevonatot kialakítani. A termék több rétegben is felhordható, így vastagabb szigetelőréteg érhető el. Az OS925 kiválóan alkalmas kültéri teraszok és erkélyek, illetve pincék szigetelésére. Alkalmazható készházak és homlokzati modulok tömítésére és nagyszerűen tapad nemcsak a betonhoz, hanem közönséges és extrudált polisztirolhoz, valamint fához, OSB-hez és PVC-hez is. Az OS925 oldószermentes összetételének köszönhetően felhasználható beltérben is. Jellemző alkalmazási terület a zuhanyfalak és beépített kádak körüli felületek vízzáróvá tétele. Az OS925 ideális szigetelések javításához vagy a padló-fal csatlakozások szigeteléséhez. Földkapcsolat esetén a szigetelést védje drénlemezzel vagy XPS-sel.

 

Próbálja ki Ön is folyékony bevonatainkat és profitáljon a 70 éves illbruck termékeinek magas teljesítményéből és az egészségesebb munkakörnyezetből.

 

A jövőben az illbruck termékek új vonzóbb termékcsomagolásban kerülnek forgalomba

A legtöbb illbruck termék (különösen a flakonok és kartusok) új, vonzóbb csomagolást kapnak. A jövőben a felhasználási területet illusztráló rajzoknak köszönhetően a termékek rendeltetése könnyen beazonosítható lesz és minden termék színkóddal lesz ellátva termékcsoport és felhasználási terület szerint. Mivel az illbruck márka a jövőben egyre több országban kerül forgalomba, a termékcímkék további európai nyelveket is tartalmazni fognak.

WEBLATALÓGUS: illbruck SP925

( )