Összes Impulzus

eAjtóvasalat FingerScan – Kulcs helyett ujjal

Típus: E86GBC-3332ZA-PZ72-F69-ekey

A HOPPE eAjtóvasalat Fingerscan új generációja az ekey ujjlenyomat olavasó moduljaival új modellek és felületek széles skáláját kínálja. Az ujjleolvasó modul közvetlenül az e-Ajtóvasalatba való integrálása lehetővé teszi az ajtó „reteszelését” és kinyitását egyetlen kézmozdulattal. Az ekey bionyx-App lehetővé teszi az e-Ajtóvasalat kényelmes vezérlését, és praktikus kiegészítő funkciókat kínál.

A HOPPE bemutatja e-Ajtóvasalat Fingerscan új generációját:

Az ujjleolvasó modult most a gyártó ekey szállítja.  A korábbiakhoz hasonlóan a leolvasó modul ergonomikusan közvetlenül a külső ajtó szerelvényébe van integrálva. „Kireteszelni“ és nyitni a bejárati ajtót – ellentétben a bejárat melletti szkennermezők működésével – egyetlen kézmozdulattal az ujját az ujjleolvasóra helyezve lehetséges.

 A hozzáféréshez sem kulcs, sem kulcskártya, sem numerikus kód nem szükséges – az elvesztés, elfelejtés vagy nem megfelelő nyilvánosságra hozatal kizárt.

A felhasználói profilok beállítása okostelefonon történik az ekey bionyx-App alkalmazással. Ez lehetővé teszi a felhasználói profilok kényelmes kezelését, és hasznos kiegészítő funkciókat kínál, mint például a hozzáférési értesítések fogadása vagy az ajtó távolról történő kinyitása, útközben.

Számos új modellek és felületek

Az eAjtóvasalat FingerScan számos új modellként elérhető: Fogantyú kerek rúd alakú vagy téglalap keresztmetszetű, valamint gombos variációban keskeny címes garnitúráknál. Ezek kiegészítik a jól ismert formákat, például a D-alakú keresztmetszetű fogantyúkat, vagy a különböző biztonsági garnitúrákat: gombbal a címen és a rozettán. A HOPPE továbbra is az egyetlen európai gyártó, amely integrált ujjleolvasó modullal ellátott gombos garnitúrákat kínál.

Minden modell elérhető matt nemesacél (F69) és matt fekete (F9714M) felülettel, és így illeszkedik az aktuális divatos trendekhez.

ekey bionyx-App: Egyszerű felhasználói profilkezelés és hasznos kiegészítő funkciók

Az ekey bionyx-APP kényelmesen és intuitív módon végigvezeti a rendszergazdát az új felhasználási folyamatok beállításán ill. az új ujjlenyomatok beolvasásán. Összesen legfeljebb 20 felhasználói profil (80 ujjlenyomat) tanítható be. Az alkalmazás a következő funkciókat kínálja: hozzáférési engedélyek hozzárendelése vagy visszavonása, hozzáférés rögzítése naplóba, és az ajtó távoli kinyitása útközben.

Az okostelefonon megjelenő hozzáférési értesítések mindig tájékoztatják a rendszergazdát arról, hogy mely személyek használták az eAjtóvasalat FingerScan-t. Így távolról is megállapítható, hogy például egy iskolás gyerek a várt időpontban érkezett-e haza.

2022 második negyedévére további funkciókat jelentettek be az ekey bionyx-APP alkalmazásban: A jövőben lehetővé válik a Smart  Home-rendszerekbe való integráció és személyre szabott hozzáférési időablak is meghatározható.

Új ekey ujjlenyomatolvasó modulok magas szintű funkcionális biztonsággal

A felhasznált ujjleolvasó modulok az ekey gyártótól származnak, amely az ujjlenyomat leolvasás hozzáférési megoldásaiban az egyik vezető szállító Európában. Az új "dLine" termékcsalád moduljait nagy felhasználóbarátság és magas funkcionális megbízhatóság jellemzi. Még zord éghajlati viszonyok között is megbízhatóan működnek, és -25 °C és +70 °C Celsius-fok közötti hőmérsékletre tervezték.

Az ujjleolvasó modul rögzíti az ujjvonalak jellemzőit, és összehasonlítja azokat a referencia ujjlenyomatban tárolt adatokkal. Az ekey szerint 1:10 000 000 a hamis elfogadási arány, vagyis annak a valószínűsége, hogy egy személy jogosulatlanul jut hozzá. Az eAjtóvasalat FingerScan ezért 1000-szer biztonságosabb, mint a 4 számjegyű kód egy EC kártyán.

Az ujjleolvasó modul speciális felülettel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az ujjlenyomat képe megmaradjon a szkenneren – ezért nem készíthető jogosulatlan másolat. Az ujjleolvasó modulon található LED-szegmensek jelzik a működési állapotot, a konfigurációs lépéseket és az ujjlenyomatok felismerését.

A szerelést a beépítők könnyen elvégezhetik

A HOPPE eAjtóvasalat FingerScan felszerelése egyszerű a beépítők számára: nincs más dolga, mint a pántoldalon egy részt kimarni a vezérlés számára, az előre összeszerelt kábelt a fogantyú talp részétől  a vezérlőn keresztül elvezetni a a motoros zárig és ott csatlakoztatni.

Az e-Ajtóvasalat FingerScan húzófogantyús modelljeit a szokásos módon a HOPPE bevált fogantyú rögzítő rendszerével szereljük fel.

 

További információ: eAjtóvasalat Fingerscan (németül)

( )