Összes Impulzus

Gyors elsősegély

A Cederroth, a kifejezetten a vállalatok számára tervezett elsősegély-termékek egyik legismertebb szolgáltatója a Schachermayer portfóliójába került. ©Cederroth © Cederroth

A Cederroth olyan megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik laikusok számára is, hogy elsősegélyt nyújtsanak - speciális szakismeretek nélkül. Ez az oka annak, hogy a svéd vállalat minden termékre vonatkozóan egyetlen célt tűzött ki: egyszerűnek és funkcionálisnak kell lenniük.

A világ legkisebb mentőszobája

A Schachermayernél kapható innovatív elsősegély-állomás széria termékeivel minden munkaállomás a maga igényeihez igazíthatja a saját kis elsősegély-állomását – hogy bármikor felkészült legyen balesetek esetén. Az állomások jól áttekinthetőek és úgy vannak kialakítva, hogy a megfelelő terméket gyorsan megtalálják. Számos termék többféleképpen is felhasználható – ez praktikus és szintén elősegíti az egyszerűséget.

Komplett elsősegély-állomások és újratöltő termékek állnak rendelkezésre, függetlenül a tevékenységtől, az alkalmazottak számától vagy a sérülések típusától: minden igényt kielégít.

Webkatalógusunk speciális keresője segítségével könnyen megtalálhatja a szükséges termékeket.

Elsősegély a szemek számára

Baleset esetén az első másodpercek a legfontosabbak: minél előbb sikerül öblíteni a szemet, annál jobb. Fontos az is, hogy az öblítés hatékony legyen – ezt a megfelelő öblítősugár biztosítja. Pufferhatása is kell, hogy legyen, pl. semlegesítenie kell a lúgok vagy savak (pl. akkumulátorsav) kémhatását. A Cederroth termékének kialakítása figyelembe veszi ezeket a szempontokat: A palackok kinyílnak, amint kiveszi őket a tárolóból. Az öblítőszer összetétele a célnak megfelelő. A Cederroth szemzuhany semlegesítő hatása lúgos fröccsenéssel szemben általában erősebb, mint savas fröccsenés esetén. Emellett a Cederroth szemvédelmi szemzuhanyok különféle kivitelekben és kiegészíőkkel elérhetőek.

Ragtapasz-adagoló

A Salvequick ragtapasz-adagolóból a tapaszokat lefelé húzva vesszük ki. Ez megakadályozza a többi tapasz vérrel vagy mással való szennyeződését. A Salvequick ragtapaszok és adagolók egy komplett és rendkívül felhasználóbarát rendszer. A tapaszok mindig elérhető helyen vannak és felhasználásra készek.

Holisztikus gondolkodás

A Cederroth az elsősegélynyújtás számtalan témakörében kínál kiemelkedő minőségű termékeket. Webkatalógusunkban nem csak a termékinformációkat, hanem azokat a videókat is megtalálja, melyek ismertetik az alkalmazásokat.  A Cederroth First Aid App egy mobilapplikáció, amely egyértelmű utasításokkal rendelkezik arról, hogyan lehet a legjobban elsősegélyt nyújtani különféle típusú vészhelyzetek esetén, felnőtteknek és különböző korú gyermekeknek. Ez az alkalmazás nem helyettesíti az elsősegély-nyújtó képzést, de hasznos a tudás frissítésében.

 

WEBKATALÓGUS: További információk a termékekről

( )