Összes Impulzus

A különbséget Gaggenau-nak hívják

©Gaggenau

A Gaggenauval teljesen szabadjára engedheti a fantáziáját és mindegy, hogy a gőzölős sütőt a sütő fölé tervezi és a kijelzőt alulra, vagy éppen fordítva, a Gaggenau legyártja a kívánt módon.

Az új bemutató termünkkel együtt frissítettük Gaggenau termékeinket is, így a kedves vásárlók a legújabb készülékeket tekinthetik meg, és érezhetik át a Gaggenau gépek által nyújtott egyedüli érzést.

Biatorbágyon két hűtőt, 200-as és 400as szériás sütőket, gőzölős sütőt, mikrót, kávéfőzőt, melegentartó fiókot, mosogató gépet, indukciós főzőlapot - CX480-ast is, TeppanYakit és páraelszívót , míg Győrött szintén hűtőt, sütőt, gőzölős sütőt, páraelszívót, indukciós főzőlapot és TeppanYakit állítunk ki, hogy ezzel is elérhetőbbé, kézzelfoghatóbbá tegyük ezt az egyedi márkát, a Gaggenaut.

Határok nélkül

A CX480-as indukciós lap lehetővé teszi, hogy kötöttségek nélkül főzzön. Egy egybefüggő főzőfelületet nyújt, amely lehetővé teszi az edények szabad elhelyezését és mozgatását mérettől és formától függetlenül. Ez nem jelent kevesebbet, mint 2800 cm2-t, azaz 48 mikroinduktort.

A készüléket egy érintőkijelzővel lehet vezérelni. Az ihletet a hagyományos iPhone technológia adta, így főzőlapok esetében még soha nem tapasztalt könnyedséggel állíthatja be a kívánt értékeket. A kijelző az edényt egy szimbólummal jeleníti meg, az érintőfelület közepén beállítható a hőmérséklet és az idő, amíg melegítés tart.

A Gaggenauval olyan eszközökkel veheti körül magát, amelyek elégedettséggel töltik el; és biztos lehet benne, hogy minden kis részletnél a tökéletességre törekedtek.

Gaggenau és a Home Connect

A főzés új korszakába léptünk. A modern séf a mobileszközén keresztül melegíti elő a sütőt, kapcsolja be az elszívót vagy indítja el a mosogatógépet. A kiegészítőket az eShopban rendeli meg, a használati útmutatót letölti vagy szerviztechnikust igényel egy online csevegő ablakban.

Kompatibilis okosotthon-rendszerbe való integrálással a konyha a digitális korban is az otthon szíve maradhat. A szakács az Amazon Alexa segítségével közölheti a hátralévő időt a vacsora elkészültéig, főzhet egy kávét és az elszívót is elindíthatja.

Látogasson el hozzánk és személyesen is tapasztalja meg a készülékek által nyújtott élményt!

Gaggenau termékeink a webshopon

KAPCSOLAT

Rozgonyi Gábor

T. +36 30 641 4952

E. gabor.rozgonyi@schachermayer.hu

( )