Összes Impulzus

EVIDO: Mindent tud, amit kell, és semmit, ami felesleges!

Az Evido a 20 éves múltú, magyar Ecorgan Kft. saját márkájaként született, így elsődleges célja, hogy konyhai készülékeivel a hazai igényekhez igazodjon. Az okos, egyedülállóan stílusos és nem utolsósorban megbízható termékek garantálják a hosszú élettartamot.

Stílusos és megbízható hazai konyhai készülékek

Az Evido kínálatában beépíthető sütők és főzőlapok, szabadonálló tűzhelyek, mikrohullámú sütők, páraelszívók, mosogatógépek és hűtőszekrények, sőt, okos víztisztító berendezés is található, hogy mindenki megtalálja a számára szükséges konyhatechnikai kiegészítőket.

Az Evido márka versenyképes áron kínál hosszú garanciaidejű, letisztult formavilágú, egyszerűen kezelhető konyhai eszközöket, amik pontosan a magyar háztartások életviteléhez igazodnak. A felesleges, sosem használt, a kezelést bonyolító funkciókat kihagytuk készülékeinkből és mindenre felkészítettük őket, amire a mindennapokban szüksége lehet.

Az Evido design-ja funkcionális, letisztult, modern, így bármelyiket is választja, illeszkedni fog konyhája formavilágához.

EVIDO PURE víztisztító

Az első olyan háztartási vízkezelő berendezés, mely kommunikál a felhasználóval. Fordított ozmózis elven működik, könnyen telepíthető, kis helyigényű, átfolyós rendszerű, “okos” víztisztító. Három fokozatú szűrőrendszere kiváló minőségű, lágyított és tisztított ivóvizet szolgáltat. Eltávolítja a kellemetlen szín-, íz- és illatanyagokat, kiszűri a klórt, ólmot, vasat, mangánt, mikroműanyagokat, hormonokat, miközben a természetes ásványi anyagok megmaradnak. Ezüst töltete és automata öblítő rendszere megakadályozza a baktériumok, gombák, vírusok elszaporodását. WiFi kapcsolaton keresztül okos készülékekkel kommunikál, szoftvere információt szolgáltat a víz minőségéről, a szűrők állapotáról, a csere vagy karbantartás szükségességéről.

Ideje felhagyni a műanyag palackos vizek vásárlásával: kényelmesebb, gazdaságosabb, helytakarékosabb és környezettudatosabb megoldás egy otthoni víztisztító berendezés, hozzá illő, vízszűrőre csatlakoztatható csapteleppel!

 

Érdeklődjön területi képviselőinknél!

( )