Összes Impulzus

Biztonság. Megbízhatóság. Innováció.

Biztonság. Megbízhatóság. Innováció.

A G-U mindig élen járt az ajtózárak fejlesztése terén. Az első többpontos görgős ajtózár 1979-es bemutatása óta a G-U már több, mint 40 éve megbízható megoldásokat kínál az ajtózárak területén is.

A versenyképesség a siker receptje: Vorsprung mit System / Rendszerben az előny.

Gretsch-Unitas többpontos ajtózárak

Német innováció és minőség 1907 óta

G-U SECURY Automatic-DR kettős reteszelésű ajtózár

Automatikus biztonság: Az "Automatic acélcsap" automatikusan kioldódik, amikor az ajtó bezáródik. Ezáltal az ajtó zárás nélkül is reteszel. A kulccsal történő zárásra csak akkor van szükség, ha belülről a kilincs működtetését blokkolni szeretné, pl.: gyerekek biztonsága érdekében.
Dupla biztonság: Az "Automatic acélcsap" kioldja a "zárókampót" is, ami ugyancsak automatikusan reteszel a zárfogadóban és ezáltal igen magas kiemelésgátlást biztosít az esetleges betörési kísérlet esetén,  valamint az ajtó leereszkedésekor is magas funkcionális biztonságot nyújt. Az összes reteszelő elem visszatolás ellen biztosított.
Bevizsgált és tanúsított: EN-1627 szerint RC2, RC3 és RC4 biztonsági szint alkalmasság.

G-U SECURY ePOWER motoros működtetésű többpontos zár

Az ajtók, és ezzel együtt a zárak iránti igények is megnőttek. Legyenek biztonságosak, kényelmesek, sokoldalúak és tartósak. Lehessen bépíteni őket beléptető rendszerbe, vészkijárati- valamint pánikajtóba is. Akadálymentesnek és jól tömítettnek kell lenniük. A Gretsch-Unitas új SECURY ePOWER motoros többpontos zárja megfelel ezeknek a követelményeknek. Motorral nyitja, zárja és reteszeli az ajtót, ami kényelmes és akadálymentes (DIN 18040) működést biztosít. A három reteszelő kampó különösen biztonságossá teszi az ajtót, így alkalmazható az RC2 és RC3 ellenállási osztály szerinti ajtórendszerekhez. Pánikfunkcióval rendelkezik. Beépíthető vészkijárati- és pánikajtókba (DIN EN-179 / DIN EN-1125). Beléptető rendszerbe integrálható. Az ajtó mechanikus kinyitása kulccsal a hengerzárbetéten keresztül bármikor lehetséges. Hosszútávú muködési teszteken lettek ellenőrizve, több, mint 200 000 működési ciklus mellett (7. osztály).

G-U Biometrikus beléptető rendszer

G-U termékkínálatában már régóta elérhetők a különböző biometrikus rendszerek. A koncepció a kipróbált, többpontos G-U SECURY Automatic záron alapszik, motoros működtetéssel. Az Automatic zárat nem szükséges kulcsra zárni, mivel a zár önreteszelő speciális zárócsapjai az ajtó becsukásakor automatikusan záródnak. Így biztosítják a mindenkori legjobb lég-, hang-, és biztonsági (RC2) záródást. A G-U biometrikus csomagjaiban nincs szükség tápegységre, vezérlőegységre, zárvezérlésre és kábelátvezetőre, mivel ezeket a funkciókat kiváltja a SECUREconnect200 kábel nélküli áramátvezető. A kábelátmenet elhagyása azt jelenti, hogy nincsenek korlátozások az ajtólap nyitási szögére és a tokról történő leemelésére. A G-U biometrikus beléptető rendszer egy csomagban tartalmazza az ujjlenyomat leolvasót bluetooth funkcióval (3), a SECUREconnect200 kábel nélküli áramátvezetőt (2), az ajtózárat muködtető motort (1), valamint a kábeleket, amikkel az egységek összeköthetők. A leolvasó beépíthető az ajtólapba, fogantyúba, ajtótokba, vagy akár a falra is. A szkennert az Open Biometric applikációval szabadon testre szabhatja, továbbá az ajtó akár az alkalmazáson keresztül is nyitható. Az applikáció Android és iOS rendszerekhez is letölthető.

 

WEBKATALÓGUS: G-U Secury

( )