Összes Betekintés

BWF 2022 | KÖSZÖNJÜK!

A BWF 2022 - a szuperlatívuszok eseménye. © SCH/M.Reichl

Csodálatos időjárás és kivételes hangulat jellemezte az idei BWF-et, amely október 5-6. között zajlott a Schachermayer székházban. A beszállítók és a vásárlók egyaránt lelkesedtek a tökéletes szervezésért, a családias hangulatért és a nagyszerű szakmai közönségért, amely két napon keresztül látogatta az innovációs vásárt.

Több mint 210 kiállító mutatta be legújabb termékeit, trendjeit és innovációit. A legkülönbözőbb területeken tartott izgalmas bemutatók tették teljessé a sűrű vásári programot. Természetesen a testi jólétet sem hanyagolták el - a kiváló büfével a több mint 9000 látogatót tökéletesen ellátták a vásár két napján. A régi kapcsolatokkal való újbóli találkozás, a termékek megérintése és tapintása, és természetesen az intenzív műszaki megbeszélések láthatóan felszabadítóan hatottak a beszállítók és a vásárlók számára egyaránt a hosszú korlátozások után.

Gerd Schachermayer: "Egyrészt a vásárlók nagyon örülnek, hogy ilyen nagyszabású kiállításon vehettek részt, és hogy ilyen sok beszállító eljött. A beszállítók elegendő munkatársat hoztak magukkal, hogy minden ügyfél megtalálja a kapcsolattartót, és megkapja a számára ténylegesen szükséges információkat. Természetesen az emberek nagyon örülnek annak is, hogy ilyen hosszú idő után újra személyesen kapcsolatba léphetnek, és közvetlen eszmecsere keretében tájékozódhatnak a legújabb termékekről. Még a beszállítók is meglepődtek a látogatók rohamán és a vásárlók érdeklődésén - nagyon örülünk a sikeres rendezvénynek és a minden oldalról mutatkozó érdeklődésnek" - mondja Gerd Schachermayer tulajdonos lelkesen a két sikeres BWF-napról.

A beszállítók véleménye:

Blum – Michael Lang: "Már a tegnapi nyitórendezvényen is nagy hatással volt ránk az esemény, és az a sok szeretet és elkötelezettség, ami benne volt. Most sok tennivalónk van a standon, és sok érdekes és izgalmas technikai beszélgetés elé nézünk."

Winkhaus – meghatalmazott aláíró Steffen Doenicke - értékesítési menedzsment: "A vásárról alkotott benyomásunk természetesen nagyon jó ennyi év után. A rendezvényt véleményünk szerint rendkívül jól megszervezték, és egyszerűen örülünk, hogy újra együtt lehetünk az emberekkel, és hogy a személyes beszélgetéseken keresztül működik a kommunikáció. Az iparágon belüli néhány kisebb találkozótól eltekintve a Schachermayer BWF természetesen számunkra is egyedülálló."

Dormakaba – Otmar Zeintl - az épületvasalatok üzletág vezetője: "Már most nagyon elégedettek vagyunk, és örülünk, hogy ilyen hosszú idő után ismét lehetőségünk nyílik termékeinket egy vásáron bemutatni. A látogatók száma nagyon jó, és a látogatók minősége is nagyon jó. Az is nyilvánvaló, hogy az emberek hiányolták az ilyen vásárformátumokat. A fekete szín trendje a különböző termékterületeinken - az ajtócsukóktól kezdve a hengereken át az ajtózárakig - is végigvonul, és különösen ezek a termékek nagyon keresettek.

( )