Összes Betekintés

Az új lapozható katalógus

A web találkozik a nyomtatással. Az új online lapozható katalógusokkal mindig egy lépéssel előrébb járhat. © SCH

Katalógusaink évtizedek óta nagyon népszerű és legendás információforrások, amelyek jó áttekintést nyújtanak az adott témakörökben. Ennek az ügyfeleink számára fontos hozzáadott értéknek a korszerű digitális szintre emelése a termékmarketingben közel egy éve tartó összetett projekt volt.

A megfelelő információ a megfelelő időben nem csupán döntő versenyelőnyt jelent számos területen, hanem a hatékonyság és a minőség szempontjából is lényeges tényező. Az új digitális lapozós katalógusokat először a BWF-en - az innovációk nagy szakvásárán mutattuk be. A lapozható katalógusok újraindításával a termékosztályok új osztályozására és kategorizálására kerül sor, ami a jövőben könnyebb és intuitív keresést biztosít. A webkatalógusban található átfogó információk a jövőben az újraindítás részeként a lapozható katalógusokban is elérhetőek lesznek, és így jelentősen növelik a felhasználóbarát jelleget.

Termékvilág és témavilág

A jövőbeni lapozható katalógusok termék- és témavilágokra oszlanak. Itt tizenkét új termékkörben szinte a teljes választékot bemutatják. Ezek a termékkörök viszont egyszerű termékcsoportokra vannak felosztva, hogy gyors és strukturált előválasztást lehessen végezni. Ehhez nincs szükség regisztrációra. Az ügyfelek és az érdeklődők tehát egyformán használhatják a termékterületeken található információkat. A könnyebb tájékozódás és az intuitív használhatóság célja így tökéletesen megvalósul, és jelentősen megkönnyíti a keresést. Az új rendszer minden szinten javítja a katalógus és a webshop közötti interakciót. A termékválaszték leképezése jelentősen egyszerűsödik. A teljes tartalom, például videók, biztonsági adatlapok, összeszerelési utasítások, 360°-os képek és még sok más, szükség esetén azonnal látható a lapozható katalógusokban is. Ezenkívül az egyes termékek a lapozható katalógusokból is könnyen átvihetők a bevásárlókosárba. Ez időt, pénzt és minden bizonnyal idegeket takarít meg. Az új vizuális nyelv magától értetődő, és kényelmesen és egyszerűen vezeti végig a felhasználót a termékvilágokon. A jövőben a klasszikus nyomtatott prospektusok átmenetileg lapozható katalógusokként jelennek meg a témavilágokban. Ez azt jelenti, hogy a legfrissebb információk is gyorsan és egyszerűen lekérdezhetők.

Az újraindítás október 11-én lesz! Hétfőn még a mostani lapozós katalógusokat láthatják, kedden viszont megkezdhetik az ismerkedést az újraindított lapozható katalógusokkal! 

( )