Összes Praxis

Bosch évindító promóciók

Három évindító promóció a Boschnál! Mosogatógép, sütő vagy más háztartási készülék vásárlása esetén remek ajánlatok várják Önt!

Tisztább edények kevesebb vízzel.

Mosogatógépeiben a Bosch minőség nem csak a tökéletesen csillogó edényeket, hanem a megbízhatóságot, a hosszú éveken át tartó kifogástalan működést is jelenti.
A 2023. január 1. és március 31. között vásárolt Bosch mosogatógépekre 5 év gyártói garanciát nyújtunk.

Minden az akcióban részt vevő 2 éves kötelező jótállással érintett termék vásárlása esetén további 3 év, minden 3 év kötelező jótállással érintett termék vásárlása esetén pedig további 2 év garanciát vállal a Bosch.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ és REGISZTRÁCIÓ: a Bosch honlapon

 

Tökéletes fogások. Tiszta sütő.

A pirolitikus öntisztítás és a gőzfunkció nem véletlenül a Bosch sütők kedvelt terméktulajdonságai: az étel a lehető legfinomabb, a sütő pedig fáradság nélkül is a legtisztább lesz, végül is ki szeret sütőt tisztítani?
Január 1-jétől a Bosch 15% pénzvisszatérítést ad Bosch Serie 4 és Serie 6 sütőkre, melyek pirolitikus öntisztítással és/vagy gőzfunkcióval rendelkeznek. A promóció március 31-ig tart, így azoknak, akik szeretnének újítani a konyhában, bőven lesz idejük kiválasztani álomkészüléküket. 

Vásároljon az akcióban részt vevő gőzfunkciós, vagy pirolitikus öntisztítással rendelkező Bosch Serie 4 és Serie 6 sütők közül közül, és visszatérítünk Önnek 15%-ot a bruttó vételárból!
Nincs más dolga, mint a vásárlást igazoló, névre szóló ÁFA-s számlával regisztrálni alább a Regisztrációs gombra kattintva.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ és REGISZTRÁCIÓ: a Bosch honlapon

 

Út az energiatakarékossághoz.

Az emelkedett energiaárak miatt az energiahatékonyság, a fogyasztás kiemelt vásárlói igénnyé lépett elő. 
Az új évben se hagyja ki a lehetőséget, hogy a villanyszámlakímélő megoldást ajánlja: január 1. és február 28. között a Bosch legjobb energiaosztályú nagykészülékeire (mosogatógép, mosógép, szárítógép, hűtő, fagyasztó) 10% visszajár. Így a felhasználó már a vásárlással is spórolhat, hát még később a készülék alacsony fogyasztásának köszönhetően!

Bosch energiahatékony készülékek most 10% pénzvisszatérítéssel!
Vásároljon az akcióban részt vevő Bosch háztartási készüléket, és visszatérítünk Önnek 10%-ot a a bruttó vételárból. Nincs más dolga, mint a vásárlást igazoló, névre szóló ÁFA-s számlával regisztrálni a Bosch honlapján.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ és REGISZTRÁCIÓ: a Bosch honlapon

( )