Összes Impulzus

Az új felületek erősitik az aktuális lakberendezési trendeket

Hamburg rozettás beltéri kilincs 1700/42KB homokbarna F8607STRUK

Az új strukturált felületek a homokbarna, a homokszürke és a homokfekete megfelelnek az aktuális trendeknek. A matt antracit

szürke felület elegáns környezetet teremt. Minden felület elérhető négy HOPPE-szériánál, beleértve a népszerű Hamburg szériát is.

Gazdag, sötét tónusok és rozsdaszínek dominálnak a modern belsőépítészeti stílusoknál – különösen népszerű a strukturált felületekkel kombinálva, amelyek a rusztikus és az ipari benyomást erősitik.

Új felületek négy népszerű HOPPE-szériánál

Az Austin, a Hamburg, a Miami és a Toulon szériák kilincsei már homokbarna (F8607STRUK), homokszürke (F7302STRUK) és homokfekete (F9301STRUK) felülettel is elérhetők, hogy megfeleljenek ennek a trendnek. A különlegessége: a strukturált felület vonzó megjelenést és érdekes érzést kölcsönöz a kilincsnek. A homokbarna felülettel a HOPPE olyan színnel bővíti a kínálatát, amely ideális lakberendezési tárgyakhoz, sok természetes fa- vagy földtónussal. De a homokbarna fogantyúk harmonikus összképet is biztosítanak a zöld vagy piros elemekkel díszített otthoni enteriőrben.

A homokszürke és homokfekete felületek valamivel klasszikusabbak, de nem kevésbé érdekesek. A kilincsek strukturált felülete például a világos, sok fényt biztosító helyiségekben különösen jól érvényesül.

Vonzó formák az ajtóknál és az ablakoknál

A szögletes formavilágnak köszönhetően az Austin és a Toulon szériák jól illeszkednek a modern szobákhoz és a letisztult designhoz. A Hamburg szériát a finom de karakteres vonalak jellemzik, a szögletes és kerek formájú elemek harmonikus összhatásában. A duravert® termékcsoportból a robosztus Miami rozsdamentes acél kilincs a padlótól a mennyezetig érő ajtókhoz tervezték és alkalmazkodik a a megváltozott méretekhez az ajtó és a helység között. A D-keresztmetszetű forma kényelmes fogást tesz lehetővé.

Bevált HOPPE-technikák

A vonzó megjelenés mellett a funkció sem elhanyagolható: Az Austin, Hamburg és Toulon széria ablakkilincsei különféle betörésbiztos technológiákkal rendelkeznek. A Secustik® és Secu100® mellett az egyedülálló SecuForte® technológia biztosítja, hogy az ablakkilincs zárt és bukó állapotban automatikusan reteszelődik. A SecuTBT ® technológiával felszerelt - melyben a zárás csak a kulcs és a kilincs egyidejű elfordításával szüntethető meg - Toulon széria objekt területek TBT ablakaihoz is alkalmas.

Az Austin, Hamburg, Miami és Toulon széria ajtókilincs garnitúrái természetesen a bevált HOPPE gyorskioldó csappal vannak felszerelve. Az egyedi szorítómechanizmusnak köszönhetően az ajtókilincsek egyetlen mozdulattal tartósan rögzíthetők.

 

A HOPPE csoport európai piacvezető az ajtó- és ablakvasalatok fejlesztésében, gyártásában és értékesitéséban. Az 1952-ben alapított, svájci székhelyű családi cég világszerte mintegy 2300 embert foglalkoztat. Wolf Hoppe és Christoph Hoppe mint a második generáció vezeti a céget. Christian Hoppe a harmadik generáció első képviselője, aki aktívan részt vesz a cégvezetésben.

( )