Összes Impulzus

X-LOCK – A legegyszerűbb váltórendszer sarokcsiszolókhoz

©Bosch

A sarokcsiszoló-tartozékok cseréje soha nem volt ilyen egyszerű. Az X-LOCK egy új, kétrészes felfogatási rendszer a sarokcsiszoló-tartozékok egyetlen kattintással történő cseréjéhez. A csiszolófejek és a tartozékok X-alakú csatlakozófelülete egyszerű és praktikus felhelyezést biztosít. A világon elsőként a Bosch Professional-től.

Csak egy kattanásra van szüksége: Az X-Lock segítségével a Bosch forradalmasítja a sarokcsiszoló-tartozékok cseréjét, és elindítja a piac legegyszerűbb tartozékcserélő rendszerét. Ahelyett, hogy több lépésben, sok erőfeszítéssel és könnyen elveszíthető alkatrészek, - például feszítőanyák, karimák és kulcsok - használatával cserélne tartozékot; öt másodperc alatt - akár ötször gyorsabban - és sokkal könnyebben megteheti ezt: Helyezze a tárcsát az X-Lock tartóra, kattintsa rá - és máris kész! A kattanó hang tudatja, hogy a tartozék megfelelően van felszerelve az eszközre, és megbízhatóan rögzítve van. A tárcsa cseréjéhez egyszerűen oldja ki a kar segítségével és vegye le.

A tárcsa elakadása után beszakadt anya már a múlté. Tizenkét kis X-Lock sarokcsiszoló áll rendelkezésre: nyolc vezetékes modell 900 - 1900 watt között, és négy vezeték nélküli modell 18 voltos akkumulátorral és szabványos 115 és 125 milliméteres tárcsaátmérővel. Ez a sorozat az összes alkalmazási területet lefedi a fém-, kő- és betonmegmunkálás, vízvezeték-szerelés és csempézés számára. Vágás, csiszolás, sorjázás, rozsda eltávolítása, durva tisztítás, polírozás: Az X-Locknak ​​köszönhetően a szükséges kiegészítők mindig gyorsan, egyszerűen és megbízhatóan cserélhetők - csavarkulcs nélkül és kesztyű viselése közben is. A Bosch már számos mérföldkövet beállított a gyorscserélő rendszerekben, az SDS plus és az SDS max a forgókalapácsokhoz, a T-tengelyt a szúrófűrészekhez és a Starlockot a multi-marókhoz, a Feinnel együttműködve.

Egy rendszer, számtalan előny – dolgozzon hatékonyabban az X-Lock-kal

Utómunkálat nem szükséges, mivel nincs feszítőanya. Nem zavar a sarokcsiszoló használatakor, a sík felület könnyen csiszolható, karcolás nélkül. Ezenkívül az X-Lock jelzi a tartozék felszerelési irányát és biztosítja, hogy az irányspecifikus tárcsák, például a gyémánt darabolótárcsák mindig megfelelően legyenek felszerelve.

Kiegészítők széles köre minden felhasználáshoz

A több mint 130 X-Lock kiegészítővel a Bosch már a kezdetektől teljes választékot kínál a kereskedőknek. A fémfeldolgozáshoz vágó-, nagyoló-, rost-, SCM- és lamellás tárcsák, valamint alátéttányérok és kefék széles választéka közül választhat. Kő, beton vagy csempe megmunkálásához gyémánt darabolótárcsák, gyémánt száraz magfúrók és gyémánt marók állnak rendelkezésre. Ezenkívül a „Carbide Multi Wheel” keményfém vágókorong kapható szöget tartalmazó fa, műanyag, kompozit vagy gipszkarton építőanyagok vágására. Az X-Lock rendszerre való váltáskor nincs szükség dupla készletre: csaknem mindegyik X-LOCK tartozék kompatibilis a hagyományos sarokcsiszolókkal. Kivételt képeznek azok a tartozékok, amelyek menettel rendelkeznek, mint például a gyémánt fúrókoronás bitek és a fazékkefék.

Fokozott egészség- munkavédelem

Az X-Lock rendszerekkel ellátott sarokcsiszolók magas szintű védelmet nyújtanak a felhasználók számára. Ez magában foglalja az szenzor alapú funkciókat, mint például a „Drop Control” és a „KickBack Control”. A „Drop Control” leállítja a motort, mihelyt a szerszám a padlóra zuhan, míg a „KickBack Control” leállítja a motort, ha a sarokcsiszolót valami hirtelen blokkolja, például ha a tárcsa elakad. Minden akkus X-LOCK sarokcsiszoló fel van szerelve a rendkívül gyors „X-Brake” fékezőfunkcióval: ez biztosítja, hogy a tárcsa egy másodpercen belül megálljon a készülék minden leállása után – a felhasználó nagyobb védelme érdekében. Vannak olyan változatok is, amelyek lágyindítással, újraindítás elleni védelemmel és rezgéscsillapító kiegészítő fogantyúval rendelkeznek.

WEBKATALÓGUS: további információ a termékekről

INFORMÁCIÓ: Bosch

( )