Összes Impulzus

Praktikus megoldások a konyhában

Ivóvíz. Étel előkészítés. Tisztítás. Mindez egyetlen egység BLANCO UNIT-tal.

A BLANCO egy német vállalat, amely több mint 95 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a mosogatóközpontok kialakítása terén. Olyan kiváló minőségű termékek kifejlesztésére szakosodott, amelyek használhatóságukkal, minőségükkel és formatervezésükkel lenyűgözik a vásárlókat.

Mi a BLANCO UNIT?

Konyhai tervezés – német precizitással.

Ivóvíz. Étel előkészítés. Tisztítás. Mindez egyetlen egység BLANCO UNIT-tal. A BLANCO UNIT a csaptelep, a mosogató és a hulladékgyűjtő rendszerek kombinációja.

Megkönnyíti a mindennapokat a konyhában

Míg a hagyományos konyhák több szeparált megoldást kombinálnak, Ön válasszon egy tökéletesen integrált rendszert, hogy könnyebbé tegye a napi konyhai folyamatokat. Az összes alkotóelemet gondosan válogattuk össze, hogy egymást kiegészítve tökéletesen illeszkedjenek a prémium konyhákhoz. A BLANCO UNIT nemcsak könnyebbé, de stílusosabbá is teszi a konyhai mindennapokat. Hiszen a rendszerszemléletű tervezés különös figyelmet fordít a tökéletes színazonosságra és a felületek harmóniájára.

A mosogatóközpont általában a konyha leggyakrabban használt területe. A konyhában töltött időnk több, mint 60%-át töltjük itt. Ez a terület kulcsszerepet játszik számos előkészítési feladat során, az élelmiszerek és konyhai eszközök tisztításában is, a higiéniát is beleértve. Éppen ezért a mosogatóközpont megérdemli a tudatos tervezést és kialakítást, amelyekkel a házimunkát biztonságosabbá, egyszerűbbé és élvezetesebbé tehetjük.

Maximalizálja a mosogatóközpont lehetőségeit

A BLANCO csaptelep és mosogató szakszerű kombinációjával a meglévő konyhánk teljes élettartamára szóló előnyökhöz juthatunk. Ugyanakkor ahhoz, hogy a konyhának ezt a területét a legjobban kihasználhassuk, a legtöbbünk által figyelmen kívül hagyott mosogató alatti teret is rendszereznünk kell. Ez egy kiváló hely arra, hogy a szekrényen belül rendet tartva itt tároljuk a hulladékot, sőt a tisztítószereket is, diszkréten elrejtve, mégis karnyújtásnyira. Egy mosogató alsószekrényben elhelyezett hulladéktároló rendszer óriási előnye, hogy nem szükséges a szemetet keresztül vinni a konyhán, elkerülve ezzel az esetleges kiszóródást vagy lecsöpögést, így egy tiszta, rugalmas megoldást kapunk ott, ahol az szükséges. Az ételmaradékok eltüntetése után csak kezet kell mosnia, és folytathatja is a munkát. Ennyire egyszerű!

 

WEBKATALÓGUS: Blanco Unit

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: Blanco weboldal

( )