Összes Impulzus

Nem kevesebb, mint minden: AVENTOS HKi

Kompakt és karcsú kialakításának köszönhetően az AVENTOS HKi teljesen integrálható a korpusz-oldalfalba. A felnyíló vasalat egybeolvad a bútorokkal és magas minőségű esztétikával, új formatervezési megoldásokat teszi lehetővé. Minimalista bútort kap teljes tervezési szabadsággal.

Láthatatlan elegancia

Néha el kell venni valamit, el kell távolítani dolgokat, hogy valami mást nyerjünk. Az AVENTOS HKi esetében ez körülbelül 750 cm³ – egy jó pohár fűrészpor, amelyhez a korpuszoldalon kell helyet csinálni. A nyereség hatalmas szabad tér, az oldalfalban magas felnyílókkal rendelkező új bútordesign kialakításában.

Még soha nem volt ennyi szabad tér

Még üveg előlapok esetén is – a beépített felnyíló vasalat zárt állapotban láthatatlan marad. Nyitáskor az AVENTOS HKi látható részei elegáns onyxfekete színben jelennek meg.

Ergonómia high-tech-hel kombinálva

Az integrált felnyíló vasalat technológiája az oldalfalba van elrejtve, mégis bármikor érezhető: erőhordozó beállítás elölről, integrált nyitáshatároló, valamint fokozatmentes leállítás. Ez teljes  mozgásszabadságot és a tárolt árukhoz való ideális hozzáférést tesz lehetővé.

Teljes tervezési szabadság

Az AVENTOS HKi olyan keskeny, hogy a vasalat mindössze 16 mm vastagságú oldalfalban is helyet talál. A méreteket illetően is nagy kreatív szabadságot élvezhet és minden járatos méretet megvalósíthat: akár 600 mm-es magasságig és 1800 mm-es szélességig terjedő korpuszokhoz.

Több kényelem mozgástechnológiákkal

A BLUMOTION csillapításnak köszönhetően a beépített felnyíló vasalat mindig lágyan és halkan záródik. A fogantyú nélküli alkalmazásokhoz a legkeskenyebb felnyíló vasalatunk is megvalósítható TIP-ON mozgástechnológiával. 

5 megmunkálási lehetőség

 • Teljesen beépítve a nyerslemez készlettel
  Előmart MDF nyerslemez-készletünk már rendelkezik a középső kimarással az AVENTOS HKi-hez. A 450 mm x 600 mm x 19 mm méretű nyers lemezt vágja a kívánt méretre és a nyers lemezeket igény szerint furnérozza vagy lakkozza. A furnérozás után a kimarás újbóli feltárásához, speciális süllyesztőmarót kínálunk a felsőmaróhoz.
 • Teljesen beépítve a marósablon készlettel
  A felsőmaróval történő megmunkáláshoz a megfelelő másoló maró mellett, különböző marósablonokat is kifejlesztettünk, amelyekkel pontosan elvégezheti az erőhordozó és a betétlemez kimarását.
 • Teljesen beépített kéthéjú
  A CNC-géppel kimarja a fél korpuszoldal felületét, majd összeragasztja a két felet.
 • Részben integrált takarósapkával
  CNC-géppel vagy felsőmaróval kimarja a korpuszoldala felületét az erőhordozó számára. Ezt a bútorban egy színben hozzá illő takarósapka rejti el. Különböző gyártói névjegyelemek kínálnak lehetőséget a személyre szabáshoz.
 • Teljesen beépítve MINIMILL-lel
  A nagyobb darabszámok gyártásához fejlesztettük ki a MINIMILL-t, egy speciális marógépet. Ezzel gyorsan és tisztán marhat 16– 25 mm-es oldalfal-vastagságokat.

Az AVENTOS minden előnyével:

 • Nagyfokú mozgáskomfort a felső szekrényben
 • Akadálymentes hozzáférés a tárolt árukhoz
 • Fokozatmentes állítás a kívánt pozícióban
 • Mindig teljes mozgásszabadság
 • Az alsó és felső szekrény azonos fugaképe
 • Több funkcionalitás és minőség a bútorokban

 

Hamarosan a webkatalógusban!

( )