Összes Impulzus

Minimalista kialakítás a maximális tervezési szabadságért.

A Gaggenau innovációval jelentkezik: Teljesen integrált indukció.

A Gaggenau, a luxus beépíthető konyhai készülékek gyártója bemutatja legújabb innovációját: a teljesen integrált indukciót. Zökkenőmentesen integrálódik a konyhai munkalapba, így a szabadság, a rugalmasság és a modern design megtestesítője a főzés szerelmesei számára.

Egy pont. Egy felület. Egy gomb.

A teljesen integrált indukció a lényegre redukálódik: A főzés közvetlenül a munkalapon történik. Egy LED pont és egy vezérlőgomb az egyetlen látható elem. A Gaggenau 400-as sorozatának előlapján található jellegzetes gombok a főzési folyamat során végig támogatják a felhasználót. A munkafelületbe ágyazott LED pont jelzi a főzőmodul közepét. A fény jelzi a felhasználónak, hogy hova helyezze a főzőedényeket, jelzi a maradék hőt, majd kialszik. Ezáltal a főzőfelület sokoldalúan használható területté válik, amely alkalmas az előkészítésre, tálalásra, étkezésre, munkára és társas együttlétre.

A teljesen integrált indukciós készülék a Gaggenau időtlen dizájnra, kézművességre és innovációra való törekvésének eredménye. Ez a termék forradalmat jelent a konyhában, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kompromisszumok nélkül kiélhessék kulináris szenvedélyüket. Sven Baacke, a Gaggenau formatervezési vezetője így foglalja össze: "A főzés és az élet közötti határok elmosódásáról van szó. Az új indukciós modulunk maximális szabadságot kínál a használatban - forradalmi konyhakoncepció nemcsak a felhasználók, hanem a tervezők és a lakberendezők számára is"."

A teljesen integrált indukciós készüléket úgy tervezték, hogy kizárólag Dekton munkalapokkal legyen kombinálható. A Cosentino, a Dekton gyártója több mint 60 változatban, dizájnban, színben és akár 3200 mm x 1440 mm-es méretben kínálja a munkalapokat, és garantálja CO2-semlegességüket is.

A Gaggenau nagy teljesítményű 21 vagy 28 cm-es indukciós moduljai a 12 mm vastag munkalap alatt találhatók. Nagyvonalú és egyenletes, sokoldalúan használható főzőfelületet hoznak létre. A teljesen integrált indukció a Gaggenau teljes teljesítményspektrumát kínálja: 12 teljesítményfokozat, melegen tartás és booster funkció, valamint egy megvilágított vezérlőgomb feltűnő rozsdamentes acél vagy elegáns fekete színben.

A hatékony főzés érdekében a Gaggenau a már meglévő, mágneses főzőedényekhez kiterjesztett felületvédelmet fejlesztett ki. Négy méretben kapható 10 és 28 cm közötti átmérőjű edényekhez és serpenyőkhöz. Nemcsak tompítja a főzőedények zaját a felületen és védi azt, hanem garantálja az indukciós modulok vezetőképességét is.

 

A termék várhatóan 2024 májusától lesz kapható.

 

A Gaggenau kiváló minőségű háztartási gépek gyártója, és elismert innovációs vezető a technológia és a design terén "Made in Germany". A vállalat, amelynek története 1683-ig nyúlik vissza, nemzetközileg díjnyertes termékeivel többször forradalmasította a magán konyhát. Sikere a technológiai fejlődésen és a tökéletes funkcionalitással párosuló, letisztult formanyelven alapul. A Gaggenau 1995 óta a müncheni BSH Hausgeräte GmbH leányvállalata, és ma már a világ több mint 50 országában van jelen, a nagyvárosokban található kiemelt bemutatótermekkel. A luxusmárka alapító tagja a Meisterkreisnek, amelynek tagjai a kiválóság kultúrájának megtestesítői Németországban és Németországból.

 

KAPCSOLAT

Rozgonyi Gábor

T. +36 30 641 4952

E. gabor.rozgonyi@schachermayer.hu

( )