Összes Impulzus

Hawa Junior 100 – egy új tolóajtó vasalat

Gyerekjáték: Hawa Junior 100 vasalattal szerelt tolóajtók még a háromkerekű biciklinél is egyszerűbben szaladnak. ©Hawa Sliding Solutions AG

Egyedülálló teljesítménygaranciával

A minőség bizalmat ad. A teljesítménygarancia pedig biztonságot. Az új Hawa Junior 100 tolóajtó vasalat maximum 100 kg súlyú fa ajtókhoz garantálja a kitűnő minőséget akár 15 év használat esetén is. Ez egyedülálló a piacon, ahogy a Hawa Sliding Solutions is. A gyártó azt garantálja, hogy a komfort és a könnyed nyitás éveken át változatlan marad. Ezáltal a Hawa Junior 100 vasalat a SoftMove fékezőrendszerrel minden követelményt és kihívást hosszútávon teljesít, így egy nagyon jó befektetés.

Új szintje a kényelemnek

A Hawa Sliding Solutions egy új tolóajtó vasalattal tette teljessé a már sokszorosan kitűntetett és elismert Junior-családját. A beépített mágneses fékezőnek, a comfort- görgőknek és a precíziós csapágyazásnak köszönhetően a nagy és nehéz ajtókat is könnyedén és biztosan mozgathatjuk. A maximális erőkifejtés 22N. A fékek az ajtót a végállás előtt vajpuhán lelassítják, majd csendesen becsukják. Az új fékezőrendszer tökéletesen megfelel a DIN-Norma akadálymentes feltételeinek. Bárki aki megvásárolja a Hawa Junior 100 vasalatot sokat tesz egy jó minőségű életért is.

Design a legmagasabb elvárásokhoz

Design a legmagasabb elvárásokhoz A szerény, minimalista megjelenés a sínbe rejtett alkatrészekkel hatalmas teret enged a kreativitásnak és a design követelmények megvalósításainak. A kiváló Hawa Junior 100 – egy új tolóajtó vasalat Egyedülálló teljesítménygaranciával minőségű alapanyagok gondoskodnak arról is, hogy a vasalat a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljen. Ennek megfelelően a Hawa Junior 100 vasalattal szerelt tolóajtók minden térbe tökéletesen illeszkednek. A vasalatcsalád lehetőséget ad a szinte láthatatlanul a mennyezetbe integrált beéptéstől a fali szerelésen át a falba rejtett megoldásokra is. A Hawa Junior 100 vasalat problémamentesen, karbantartás nélkül végzi a dolgát.

 

WEBKATALÓGUS: HAWA Junior 100

( )