Összes Praxis

Gaggenau hűtőberendezések

Vario 400-as sorozatú hűtőszekrények - melegfehér LED-világítás: az alig észrevehető üvegpolcokat a vakításmentes, melegfehér színű LED-lámpák lélegzetelállítóan hangulatos ragyogása egészíti ki. © Gaggenau

Hűtőberendezések széles választéka harmonikusan illeszkedik minden konyhai tájba, és az ambiciózus szakácsok számára mindig a legfrissebb alapanyagokat tárolja. Rugalmas és sokoldalú hűtőkészülékeinket úgy terveztük, hogy gondosan és intelligensen kezeljék értékes élelmiszereit. A hűtőszekrények, fagyasztók és hűtő-fagyasztó kombinációk, valamint a hozzájuk tartozó borszekrények kiemelkedő teljesítményükkel, minőségükkel és a professzionális hűtési teljesítményt biztosító precíziós technológiájukkal nyűgöznek le.

Hűtőszekrény és fagyasztó kombinációk

Akár robusztus rozsdamentes acél kivitelben, akár a konyhabútorral vizuálisan harmonizálóan: a 400-as sorozat fogantyú nélküli változatánál az ajtó könnyű nyomással nyitható, míg a fogantyúval ellátott modellnél a belső térbe könnyedén, óvatos húzással lehet bejutni. Mindkét sorozat vakításmentes világítással, több klímazónával és friss élelmiszer fiókkal rendelkezik, amelyekben a hal és a hús hosszabb ideig fagypont körüli hőmérsékleten tárolható. Míg a 200-as sorozat esztétikai kialakítását a kiváló minőségű alumínium elemeken megjelenő Gaggenau Light Bronze színű színakkordok jellemzik, addig a 400-as sorozat mind a rozsdamentes acél belsővel, mind az ajtópolcok és tárolófelületek antracit színű alumínium elemeivel tündököl.

A fekete rozsdamentes acélból készült, 90 cm széles, szabadon álló, többajtós hűtő-fagyasztószekrény teszi teljessé a termékcsaládot. Három klímazónával, két frissételes fiókkal, osztott üvegpolcokkal, jégkészítővel és hűtött víz adagolóval rendelkezik.

Hűtőszekrények

A hűtőszekrények és fagyasztók az anyagválasztástól kezdve a belső felszerelésig szabványosított tervezési elemekkel harmonikus összképet alkotnak. Akár rozsdamentes acél kivitelben, akár az Ön által választott, a konyhabútorral vizuálisan harmonizáló előlappal, fogantyúval vagy anélkül: a 400-as sorozat minden változata ajtónyitási asszisztenssel, független klímazónákkal és hűvösebb, páratartalom-szabályozott frissételes fiókokkal rendelkezik, rozsdamentes acél és antracit színű alumínium belsővel. Ezek hosszabb ideig frissen tartják a húst, halat, gyümölcsöt és zöldséget.

A 200-as sorozat polcaira és ajtótartóira jellemzőek a tömör, világos bronzszínű alumínium elemek, amelyeket a vakításmentes, melegfehér LED-es világítás finoman kiemel.

Fagyasztók

A formatervezés, az anyagok, a világítás és a belső berendezési tárgyak mind azonos esztétikájúak, hogy tükrözzék a hűtőszekrény és a fagyasztó harmonikus kombinációját.

A 400-as sorozat rozsdamentes acél előlappal vagy az Ön által választott, a konyhabútorral tökéletesen harmonizáló előlappal kapható, és mind a fogantyú nélküli, mind a fogantyúval ellátott változatban rendelkezik ajtónyitási asszisztenssel.

( )