Összes Impulzus

Csak a legjobb ápolás a kedvenc darabjainak

A Gaggenau mosógép és a Gaggenau hőszivattyús szárítógép az ideális választás, ha egy tökéletesen összehangolt mosodai rendszert szeretne lakásába.

Mosógép és hőszivattyús szárítógép

A nagy betöltőnyílások és a tágas, világos dobok megkönnyítik a be- és kirakodást, és kiváló eredményeket garantálnak. A mosógép új, intelligens adagolórendszerrel rendelkezik. A szárítógép automatikus hőcserélő-tisztítással rendelkezik, ami minimálisra csökkenti a kézi beavatkozást. Mindkét gép automatikus programokat kínál és kommunikál egymással: a szárítógép automatikusan beállítja a megfelelő programot a várható mosási töltethez. Győződjön meg róla Ön is, hogy ruhái jól néznek ki, a lekisebb erőfeszítéssel.

Mosógép

Alacsony víz- és energiafogyasztás, nagy kapacitás és rendkívül hosszú élettartam csak néhány mosógépünk kiemelkedő jellemzői közül. Tágas, 10 kg szennyesnek van hely, és feltöltési funkcióval van felszerelve. Fel van szerelve a továbbfejlesztett intelligens iDos adagolórendszerrel, amely automatikusan szabályozza a folyékony mosószer és a textillágyító adagolását. A dinamikus mosási rendszer javítja a teljesítményt és csökkenti a mosási időt, a folt- és gyűrődésvédő programok pedig mindig minden igényre megfelelő választást kínálnak. A tökéletesen összehangolt megjelenéssel rendelkező, Home Connect-kompatibilis mosógép a zökkenőmentes működés érdekében a hőszivattyús szárítógépünkkel is kommunikál.

Hőszivattyús szárítógép

A Smart Dry funkciónak köszönhetően a hőszivattyús szárítógép a mosógépünk aktuális mosási töltetének adatai alapján programozza magát a szárítási folyamatra. Akár 9 kg szennyes is szárítható szinte hangtalanul. Az új gőzfunkció az enyhén szennyezett és gyűrött szennyes ruháknak pillanatok alatt új frissességet kölcsönöz. Az öntisztító kondenzátort sokkal ritkábban kell tisztítani, és tájékoztatja Önt, ha eljött az ideje. Modern hőszivattyús technológiájával a szárítógép tökéletes kiegészítője mosógépünknek..

 

Gaggenau termékeink a webshopon

KAPCSOLAT

Rozgonyi Gábor

T. +36 30 641 4952

E. gabor.rozgonyi@schachermayer.hu

( )