Összes Betekintés

BWF innovációs vásár Linzben

#BWF2022 | Végre újra vásár! Ősszel a Schachermayer Linz ismét az iparágak népszerű találkozóhelyévé válik. A lenyűgöző 10.000 négyzetméteren rengeteg felfedezni való lesz. Összesen 200 kiállító mutatja be új termékeit és szolgáltatásait az építés, a lakhatás és a gyártás (bauen, wohnen, fertigen) területein. Ne hagyja ki! Regisztráció szükséges. Használja a BWF honlapján található praktikus online űrlapot!

A világjárvány miatt a legutóbbi BWF négy évvel ezelőtt volt. Emlékszik még? 2018-ban összesen 8000 vásárlátogatót regisztráltunk, akik nem hagyták ki a rendezvényt. A BWF vásár koncepciója idén is az ügyfeleinkre szabva készült. 

Gerd Schachermayer: "A BWF 2022 a mostanihoz hasonlóan zavaros időkben kiváló lehetőség arra, hogy rövid idő alatt, hosszú utazások nélkül, alapos tájékoztatást kapjunk a termékek széles skálájáról. Ezért nagyon örülök, hogy a 200 kiállítóval együtt az elmúlt évek termékújdonságait és szolgáltatásait professzionális vásárformában mutathatjuk be. Célunk: egy olyan változatos csomag, amely inspirálja a szakmai látogatókat, függetlenül attól, hogy milyen ágazatból érkeznek. Mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy valamit elvigyen a vállalatához és a mindennapi munkájához."

Témavilágok: Termékek használat közben

Témavilágainkban a termékek márkafüggetlenül kerülnek bemutatásra, és az aktuális trendek is megjelennek. Fedezze fel, hogyan működnek a termékek a szobában, hogyan befolyásolják a hangulatot a célzottan elhelyezett hangsúlyok, és hogyan mutatnak a funkcionális megoldások a lakótérben. És mivel tudjuk, hogy a gyakorlatban a termékek feldolgozása és alkalmazása is számít, ezt is beépítettük a témavilágokba. A beltéri és kültéri lakóterektől kezdve az építési és telepítési bemutatókon át az Önt mindennapi munkájában támogató szolgáltatásokig. Ezen kívül kollégáink itt tájékoztatást nyújtanak a Schachermayer szolgáltatásairól az értékesítés támogatásának, a folyamatok támogatásának, a gyártásnak és a logisztikának a területén. 

 • SZOLGÁLTATÁS | építés | DIGITALIZÁCIÓ A szolgáltatás és a gyakorlat világa: a gyártókat a mindennapi munkájukban támogató szolgáltatások, valamint az építés és a gyártás minden aspektusának bemutatása a beltéri és kültéri építkezés és gyártás minden területén. Schachermayer szolgáltatások az értékesítés támogatásához, a folyamatok támogatásához, a gyártáshoz és a logisztikához. 

 • KONYHA | étkezés | TERASZ A nyugodt beltéri és kültéri élet világa funkcionális megoldásokkal: kiváló minőségű konyhai berendezések és intelligens konyhai felszerelések, érdekes tárolóhely-ötletek, technikailag kifinomult bútordesign, a legújabb világítástechnika, trendi padlók és ajtók, valamint modern teraszok. 

 • KONYHA | nappali | HOMEOFFICE Egy olyan világ, ahol a lakóterek egymásba folynak: rendkívüli konyhai berendezések, funkcionális bútorok a modern otthoni irodához és a praktikus tároláshoz, a legújabb világítástechnika, valamint a divatos padlók és ajtók. 

 • WELLNESS | alvás | ÖLTÖZKÖDÉS A pihenés, a kikapcsolódás és a rend világa: bútorvasalatok a praktikus megoldásokhoz a gardróbban, minden a wellness-oázishoz, modern padlók és ajtók, valamint ágyak és matracok az egészséges alváshoz. 

Minden egy fedél alatt 10.000 négyzetméteren 

Összesen 200 kiállító mutatja be új termékeit az 1-es és 2-es kiállítási területen, tágas kiállítótermeinkben, a gépközpontban és bemutató teherautókkal. Ez azt jelenti, hogy minden ágazatban különösen széles termék- és márkakínálatot tudunk kínálni a szakmai látogatóknak. A kiállításon a padlóburkolatok, ajtók, bútorszerelvények, épületgépészeti termékek, konyhai berendezések, mosogatók és szerelvények, világítástechnika, rögzítéstechnika, vegyipari-technikai termékek, elektromos szerszámok, ipari biztonsági és munkaruházat, valamint faipari és fémmegmunkáló gépek területén lesznek újdonságok.

TIPP: a BWF weboldalán részletes kiállítói és csarnokterv található, ahol az egyes gyártókra is rákereshet. Ugrás a kiállító és a csarnok térképéhez 

Szolgáltatások és bemutatók 

A Schachermayer témavilágában olyan gyakorlati szolgáltatásokat mutatunk be, amelyek támogatják Önt mindennapi munkájában. Használja ki ezt a lehetőséget, hogy többet megtudjon, és beszéljen csapatunkkal.

 • Értékesítéstámogatás: partnerportál, flip katalógus / webkatalógus, C.online konfigurátor, Scan App, SCH Plus tanácsadás a végfelhasználóknak. 
 • Folyamatok támogatása: adatcsere (EDI, lyukasztási katalógus), C-alkatrész-kezelés, Boostrack, konténer-kezelés. 
 • Gyártás: Feliratozás (faipari lézernyomtatás, ruházat nyomtatása és hímzése, lézergravírozás), LED szalagkonfiguráció, ablakpárkányok méretre vágása, zártechnika (kulcsvágás, zárrendszerek és zárhengerek építése, zárrendszerek összeszerelése). 
 • Logisztika: egyedi csomagok, áruk címkézése, speciális csomagolás, szállítási és átvételi értesítés, építési helyszínre történő szállítás. 

A Schachermayer témavilágaiba integrálódnak különböző gyártók is, amelyek érdekes szerelési bemutatókat tartanak beltéren és kültéren: Roto, Deventer, Silvatec, Domoferm, Kunex, KFV Siegenia, Gutmann, Lamitex, Soudal, Illbruck, Speed Schrauben, FSB, Winkhaus, Assa Abloy, Exte, Thyssen Krupp, Fischer Austria, Renz, Croso, Lico, MLL.

Ipari találkozóhely hálózatépítő jelleggel 

A BWF - az innovációk vásárával - nem csupán egy információs rendezvényt kínálunk Önnek, hanem inkább egy kellemes légkörű szakmai csereprogramot. Ezt ízletes étkeztetéssel és hangulatos kommunikációs zónákkal biztosítjuk. Az 1-es és a 2-es kiállítási központ között rendszeres időközönként buszjárat közlekedik majd. Munkatársaink és a kiállítók már nagyon várják a közelgő rendezvényt és az Ön látogatását! 

Minden információ a BWF 2022-ről: www.bwf-schachermayer.at/en

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS!

Előzetesen regisztrálni kell a regisztrációs oldalon. 
A vásári belépőket egy héttel a vásár kezdete előtt e-mailben küldjük ki Önöknek. 
A helyszínen kétféleképpen lehet regisztrálni:

 • Nyomtassa ki a vonalkóddal ellátott PDF-et, és vigye magával - a helyszínen kap hozzá egy műanyag borítót és egy SCH-nyakbaakasztót.
 • Vagy nyissa meg a PDF-et mobiltelefonján, és a bejáratnál a vonalkóddal regisztráljon.

HOL PARKOLJON?

MEGJEGYZÉS: A jelenlegi időjárási helyzet miatt a 2-es kiállítási központ melletti réten sajnos nem lehet parkolni. Ezért olyan alternatívákat hoztunk létre, amelyek közel vannak a kiállítási területhez, vagy transzferszolgáltatást kínálnak. Az alábbiakban áttekintést adunk: 

 1. Parkolás a linzi kikötőnél - rendszeres Shuttle busz az 1-es vásárcsarnokhoz (menetidő: kb. 5 perc). 
  Cím: Industriezeile 35, 4020 Linz. Kültéri, kavicsos parkolóhely (ingyenes). Útvonal a kavicsos parkolóhoz
 2. Szabadtéri parkolás a Cineplexx-ben (ingyenes). Cím: Prinz-Eugen-Strasse 22, 4020 Linz. Útvonal a Cineplexxhez 
 3. A hello yellow terület körül (ingyenesen) Cím: Prinz-Eugen-Straße 30. Útvonal a hello yellow területre 

A közvetlenül a Schachermayer központja mellett található ügyféludvar a vásár ideje alatt csak az áruk átvételére szolgál. Nincs hosszú távú parkolás. Köszönjük megértésüket!

( )