Összes Betekintés

BWF 2024 szakvásár | bauen. wohnen. fertigen.

Idén ismét meghívjuk Önt a BWF-re - az innovációk vásárára! Mire számíthat 2024. szeptember 25-én és 26-án a Schachermayer Linzben? Egy új vásári koncepcióval, amely mind a 223 kiállítót egy kiállítási helyszínen egyesíti, tökéletes körülményeket kínálunk Önnek a vásárlátogatáshoz: tájékozódjon, fedezzen fel és építsen hálózatot az iparági kollégákkal. Két évvel ezelőtt mintegy 9000 látogató érkezett a fa-, fém- és üvegfeldolgozó szakmák, az ipar és a szakkereskedelem területéről. Az alábbi videóban rövid áttekintést láthat a rendezvényről. A BWF 2024-re már online is regisztrálhat!

Gerd Schachermayer: "Különösen egy olyan évben, amikor iparágunk nagy kihívásokkal néz szembe, fontos előre tekinteni. A két évvel ezelőtti legutóbbi vásárunk óta sok minden történt mind a termék-, mind a szolgáltatási szektorban.  A BWF 2024-en ismét lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleinknek, hogy a gyártókkal és csapatunkkal közvetlen párbeszédben tájékozódjanak az újdonságokról. Így válik egy vásár iparági találkozóhellyé."

Idén mind a 223 kiállítót egyetlen kiállítási központban találja meg! Az Ön túrája a cégközpont belső udvarán kezdődik, amely már egy lenyűgöző kiállítótérként szolgál a bemutató teherautók számára. Ezután meghívjuk Önt a kiállítócsarnok felfedezésére, ahol már az elején elmerülhet az izgalmas Schachermayer Témavilágban, mielőtt továbbhaladna a beszállító partnereink termékei és bemutatói felé. Kövesse az utat bemutatótermünkön keresztül, amely egyenesen a gépközpontunkba vezet, ahol egész Ausztria legnagyobb nagygép- és rendszerkiállítása várja Önt.

Inspiráció a Témavilágban 

Témavilágunk modern loft stílusban lett kialakítva, és márkafüggetlen trendeket mutat be az alkalmazásban. Fedezze fel, hogyan működnek a beépített termékek a lakótérben, és hogyan integrálhatók a funkcionális megoldások. A design és a technológia kifinomult kombinációja számos lehetőséget nyit meg a gyakorlatban - hagyja magát inspirálni Témavilágunkban! Szolgáltatásaink is ezen a területen találhatók. 

Mivel mi szolgáltatók vagyunk...

...és számos szolgáltatással támogathatjuk Önt mindennapi munkájában, a BWF 2024-en betekintést nyújtunk szolgáltatásainkba. Tudjon meg többet az értékesítési és folyamattámogatásról, a gyártástámogatásról és a logisztikai szolgáltatásokról. Használja ki ezt a lehetőséget, hogy többet tudjon meg, és találjon olyan megoldásokat, amelyek segítik vállalatát az előrehaladásban. Ha már a szolgáltatásoknál tartunk: Kiállítóink között ismert szoftverszolgáltatók is vannak, például a CAD-tervezéshez vagy a belső vállalati kommunikációhoz. 

Az SCH Plus tanácsadás élő élménye

Általában a végfelhasználóknak szóló konkrét terméktanácsadásként tervezzük, de a vásár mindkét napján élőben mutatjuk be Önnek a kiállításunkon, hogyan működik SCH Plus tanácsadási szolgáltatásunk: Az ügyfelei regisztrációjától a termékbemutatón és a szaktanácsadáson keresztül a projekt befejezéséig, amely a szakemberen keresztül zajlik. Az SCH Plus tanácsadás a következő ágazatokban érhető el: Padlók, ajtók, kilincskészletek | Bútorszerelvények konyhába, nappaliba, fürdőszobába | Beépített készülékek, mosogatók, szaniterek | Világítás | Alvórendszerek | Zártechnika.

Kiállítóink termékkínálata 

A kiállítók széles választékával vásárunk a termékszegmensek széles spektrumát fedi le, beleértve a bútorszerelvényeket, a világítástechnikát és a világítástervezést, a konyhai és háztartási gépeket, a padlót, az ajtókat, a mosdókat, a szerelvényeket, a szanitereket és a wellness-szolgáltatást, az épületgépészeti vasalásokat, a rögzítéstechnikát, a vegyipari-technikai termékeket, a szerszámokat és az elektromos szerszámokat, az ipari biztonságot és a munkaruházatot, a tárolástechnikát és az üzemi berendezéseket, valamint a faipari és fémmegmunkáló gépeket.

Ideje a hálózatépítésnek 

A vásár ideje tökéletes alkalom arra, hogy új kapcsolatokra tegyen szert, és ápolja a meglévő üzleti kapcsolatokat. A BWF 2024 tökéletes helyszínt kínál a szakmai párbeszédhez. Élvezze üzleti partnereivel együtt kulináris kínálatunkat a vendéglátóhelyen: egész nap a bisztróban harapnivalókkal és kávéval, ebédidőben pedig a meleg büfé finomságaival. 

Exkluzív betekintés a logisztikába 

Tudta, hogy a Schachermayer Linzben található logisztikai területünk lenyűgöző 110 000 négyzetméteren terül el? Nem akarunk még túl sokat elárulni - a vásár napjain egy vezetett túra során exkluzív betekintést nyerhet logisztikánk kulisszái mögé. 

Regisztráció

BWF 2024 | Innovációs szakvásár |  2024. szeptember 25.-26. | Schachermayer Linz 

( )