Összes Praxis

Blum online terméktervező

Blum Terméktervező: Egyszerű. Gyors Digitális.

A Terméktervező segít Önnek kiszámítani az egyedi bútortervéhez illő vasalatokat, a telefonjára vagy tabletjére történő bármilyen szoftver-telepítés ill. letöltés nélkül.

A Blum és a Schachermayer rendszerek összekapcsolásával az alábbiakban egy nagyon kényelmes és átlátható
módját kínáljuk Önnek a Blum termékek tervezéséhez, kalkulációjához és megrendeléséhez.

A Schachermayer Webkatalógusból a legegyszerűbben a minden Blum terméknél elhelyezett Linkről (Blum Terméktervező) lehet eljutni a Terméktervező bejelentkező felületére. A Terméktervezőbe való regisztrációt és belépést követően Ön kényelmesen megtervezheti és mentheti a szükséges vasalatösszeállításokat és azok technikai adatait illetve beépítési méretezését, akár több projektjéhez is. A mentett projekteket, vagy akár az éppen elkészült konfiguráció vasalatigényét azonnal átküldheti a Schachermayer Webshopba. 

Egyszerű. Gyors. Digitális.

Találja meg tervezéséhez a darablistákat, CAD-adatokat és tervezési információkat. Kezelje projektjeit a "Projektjeim" alatt, és használja a "Könyvtáram" funkciót saját sablonok létrehozásához és a tervezési eredmények gyorsabb eléréséhez. Megoldások vasalatok, szekrényalkalmazások és a mozgástechnológiák minden konfigurációjára a terméktervezőből. Valamint darablistáit közvetlenül elküldheti a kiválasztott kereskedő online áruházába - egyenként, vagy komissióként összegyűjtve a „Megrendeléseim” segítségével.

Tervezze meg Blum-vasalatait kívánsága szerint. A Terméktervező segít Önnek a komponensek helyes kiválasztásában. 
A tervezési eredmény ellenőrzött termék- és szabáslistákat, szerelési, tervezési információkat és CAD-adatokat tartalmaz. Mentse el terveit a „Projektjeim” mappába és küldje el kereskedőjéhez. Erre vonatkozóan további exportálási lehetőségek állnak rendelkezésére.

Előnyök asztalosoknak

  • Tervezze meg gyorsan és egyszerűen a megfelelő Blum-vasalatot- szoftver-telepítés nélkül.
  • Készítsen a gyakran előforduló tervekhez saját minta-összeállításokat a "Könyvtáram" menü alatt.:
    Melyik Box-rendszert használja Ön? Melyik színekben? Milyen korpuszméretben? Mentse le egyszerűen a Könyvtárba, és néhány kattintással újra és újra használhatja.
  • Tárolja és kezelje projektjeit a "Projektjeim" mappában.
  • A hiba nélküli rendelés érdekében, egy teljes és ellenőrzött listát kap meg.
  • A tervezési eredmény további hasznos információkat tartalmaz az összeállításhoz, gyártáshoz, szereléshez és beállításhoz.
  • Gyűjtse össze rendeléseit áttekinthetően a "Rendelési listáim" mappában.
  • Továbbítsa őket közvetlenül a kiválasztott kereskedő online áruházába.

WEBLINK: Ugrás a Blum terméktervezőhöz

WEBKATALÓGUS: Blum termékek a Schachermayer webkatalógusban

 

A Blum Terméktervezővel, vagy Schachermayer Webshoppal kapcsolatos bármilyen további kérdésével keresse értékesítő kollégáinkat!

(A Terméktervezőben összeállított vasalat konfigurációk nem minden esetben egyeznek a Magyarországon alkalmazott összeállításokkal, így egyes garnitúrák árai kis mértékben eltérést mutathatnak az értékesítő Kollégáink által kiajánlott tételektől!)

( )