Összes Praxis

10 éves gyártói garancia - Liebherr

Fedezze fel a Liebherr készülékeket, hogy ezentúl ne kelljen aggódnia!

Biztosítsa be most a 10 éves gyártói garanciát új Liebherr készülékéhez. Vásároljon energiahatékony promóciós modellt a 2024. január 1. és 2024. december 31. közötti időszakban, és regisztrálja készülékét online.

Frissesség kompromisszumok nélkül

A megbízhatóság és a tartósság számunkra nem csak üres szavak. Hogy miért? Mert a Liebherrnél minden részletnek meg kell felelnie az általunk felállított szigorú követelményeknek. Minden funkcionális alkatrészt alapos és intenzív vizsgálatnak vetünk alá. Ezt addig tesszük, míg meg nem győződünk hűtő- és fagyasztókészülékeink kiváló minőségéről.

Ezt a garanciát ingyenesen biztosítjuk Önnek minden A, B és C energiahatékonysági osztályba tartozó szabadon álló hűtő-fagyasztó készülékhez, valamint minden A és B energiahatékonysági osztályba  tartozó, beépíthető készülékhez. Gyártói garanciánk birtokában Önnek 10 évig semmilyen javítási vagy szervizköltséggel nem kell számolnia. További információk, regisztráció és garanciális feltételek: home.liebherr.com/guarantee

Ha készüléke nem tartozik a felsorolt energiahatékonysági osztályok egyikébe sem, akkor is élvezheti az 5 évre meghosszabbított, ingyenes garanciát. Tudjon meg többet: home.liebherr.com/promotions

Biztosítsa magának a 10 év gyártói garanciát a SmartDevice-on keresztül:

  1. Promóciós modell vásárlása: Vásárolja meg egyik promóciós modellünket szakkereskedőnktől.
  2. A SmartDevice alkalmazás letöltése: Töltse le az ingyenes SmartDevice alkalmazást okostelefonjára.
  3. Készülék regisztrálása: Regisztrálja készülékét az alkalmazásban.
  4. Regisztrálja készülékét a garanciához: Lépjen az alkalmazásban a készülék beállításaihoz, és regisztrálja Liebherr készülékét a garancia igényléséhez. Itt szüksége lesz a készülék vásárlásának dátumára.
  5. Megerősítés: A regisztráció után azonnal visszaigazolást kap az alkalmazásban, ha a garancia meghosszabbítása sikeres volt.
  6. Visszaigazoló e-mail: A regisztrációt követően egy visszaigazoló e-mailt küldünk az e-mail címére a garanciajeggyel együtt.

 

WEBKATALÓGUS: Liebherr hűtő- és fagyasztó készülékek

( )