Partnerportál

Mindennapi szolgáltatási előnyök a kisipar, az ipar és a kereskedelem területén dolgozók számára

[Translate to Magyarország:]

A Partnerportál ágazatközi szinten nélkülözhetetlen szolgáltatássá vált a kisiparban, az iparban és a kereskedelemben dolgozók számára. Regisztrált vásárlóink a webkatalógus teljes áruválasztékához, valamint számos egyéb szolgáltatáshoz és eszközhöz hozzáférnek. Személyes felületéhez való hozzáféréshez jelentkezzen be a Schachermayer-ügyfél belépési adataival a Partnerportálra. Első alkalommal a Partnerportálon? Internetes hozzáférést ITT igényelhet.

Vásárlói platform a jobb termelékenységért

Webkatalógus – online keresés és összehasonlítás

A webkatalógus körülbelül 100 000, naponta frissített árucikket tartalmaz, és azonnali ár- és szállítási adatokat, valamint kényelmes keresési opciókat és összehasonlítási lehetőségeket kínál. A felhasználó számára digitális extrák – például CAD-adatok, összeszerelési útmutatók, videók – könnyítik meg az alkalmazást.

Webkatalógus

Online kezelés – számítógépen és az alkalmazáson keresztül 

A cikkszámgyűjteménnyel és a hozzá kapcsolódó okostelefon-alkalmazás beolvasási lehetőségével a Schachermayer optimális megoldást kínál ügyfeleinek, amellyel leegyszerűsíthető és jelentősen felgyorsítható a termék- és raktárkezelés. Az alkalmazásokat együtt vagy egymástól függetlenül is lehet alkalmazni.

További információk az alkalmazásról 

Árukosár – online rendelés a nap bármely órájában

A Partnerportál közvetlen kapcsolatot kínál az üzleti sikerhez, és a gyors és azonnali kiszolgálás alapötletét valósítja meg. A vásárlók a szükséges termékeket a nap bármely szakában, a hét bármely napján megrendelhetik az árukosár vagy az okostelefonos mobilalkalmazás segítségével. A kiszállítás Ausztriában munkanapokon 24 órán belül megtörténik.

Alkalmazások – online címkézés és a szolgáltatások használata

A raktárakban történő optimális áttekintés érdekében saját címkéket hozhat létre, kinyomtathatja őket, majd kijelölheti a különböző tárhelyeket. További szolgáltatásokkal is támogatjuk vállalkozása mindennapi üzleti tevékenységét, ilyenek például a forgalom- és áruátvételfigyelő, dokumentumok letöltése, katalógusújság és nagygépszerviz.