Összes Betekintés

Októberi gépes vásár Linzben

#BETEKINTÉS | Végre újra megnyitjuk Házi Vásárunk kapuit! Eljött az idő, hogy a világjárvány miatti szünet után 2021. október 13-án és 14-én meghívjuk Önt a fém- és faipari gépek linzi székhelyén található gépközpontjába. Sok látogatót, nagyszerű kiállítókat és egyedülálló hangulatot várunk!

Amikor októberben sokkal több ember, mint gép tölti meg élettel a Schachermayer Linz gépközpontjának termét, tudjuk, hogy végre elérkezett a Házi Vásár. 2021. október 13-án és 14-én a fém- és faipari gépek részlegén két rendkívüli vásári napnak nézhetnek elébe.

A Schachermayer Linz gépközpontjában a vásár előtti napokban nagy a nyüzsgés. Technikusaink az összes gépet fényesre polírozzák; azért, hogy bemutatásra kész állapotba hozzák a számtalan kereskedelmi ügyfél és gyártó számára. A gépes központ október 13-án és 14-én az Ausztria összes tartományából, Németországból, Csehországból, Magyarországról, Szlovéniából és Horvátországból érkező ügyfelek és az iparág szerelmeseinek ad otthont.

Franz Luger, a faipari gépek vezetője: "A hosszú szünetet követően ez egy nagyon különleges esemény lesz, ahol - a különböző gyártók szakembereinek támogatásával - a szaktanácsadásra fogunk összpontosítani, közvetlenül a gépeknél tartott bemutatóknál, hogy a vásárlók részletes tájékoztatást kaphassanak."

2021. október 13. szerda

Nyitvatartás: 9-18 óráig.

2021. október 14. csütörtök

Nyitvatartás: 9-18 óráig.

ÚJDONSÁG: előzetes regisztráció szükséges

A Schachermayer a világjárvány kezdete óta a koronavírus ellen bevált biztonsági koncepciójára támaszkodik, amelyet a hatóságokkal szoros együttműködésben a jelenlegi helyzethez igazítottak. Magától értetődik, hogy a Covid19-re vonatkozó összes hivatalos előírásnak eleget teszünk ügyfeleink, beszállító partnereink és alkalmazottaink érdekében és biztonsága érdekében, és előre is köszönjük látogatóink megértését.

Idén Ausztria Covid biztonsági szabályai miatt az előzetes online regisztráció elengedhetetlen feltétele a 2021-es gépipari házi vásár látogatásának. Ehhez a következő információkra van szükségünk Öntől:

  • Ügyfélszám
  • Cégnév
  • Cég címe
  • Minden regisztrált látogató neve és e-mail címe

Az esemény a jelenlegi állapot szerint (2021. augusztus 24.) megrendezésre kerül. Amennyiben a világjárvány vagy a hatósági előírások miatt változik a helyzet, a www.schachermayer.at honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Egészségügyi szabályozás

Az osztrák kormány előírásainak megfelelően minden látogatót arra kérünk, hogy belépéskor igazolja 3G (oltottsági) státuszát: Oltva - Tesztelve - Gyógyult. A hatályos 3G-szabályok részletesen megtalálhatók az osztrák egészségügyi minisztérium honlapján.

 

Várjuk Önöket erre az izgalmas eseményre!

( )