Összes Praxis

Liebherr cashback akció BioFresh készülékek számára

A BioFresh funkcióval rendelkező hűtőszekrények rendkívül népszerűek. Választ jelentenek ugyanis egy fontos fogyasztói kérdésre: Hogyan táplálkozhatok egészségesebben és fenntartható módon a lehető legegyszerűbben?

Extra frissesség – A pénztárcájának is.

Cashback akció BioFresh készülékek számára. Az új beépíthető készülékekre is érvényes.

A BioFresh frissentartó technológia gondoskodik a friss élelmiszerek hosszabb tárolhatóságáról. A BioFresh használatával kevesebb élelmiszert fog kidobni és ritkábban kell vásárolnia – mindehhez kiemelkedő energiahatékonyság is társul. A BioFresh készüléket venni most még jobban megéri ügyfeleinek: Akár 65 000 Ft-ot is visszakaphatnak a Cashback akcióval.

BioFresh – Jó az ügyfeleinek, jó a környezetnek.

Lédús alma, ropogós saláta, illatos sajt – a friss és ízletes ételek nem csak csábítóak, egészségesek is, ami a legfontosabb az ember számára. Minél frissebb, annál jobb. Aki egészségesen, és kiegyensúlyozottan akar táplálkozni, frissentartó technológiánkra alapoz – az élelmiszerek így vitaminokban gazdagok maradnak és megőrzik értékes tápanyagaikat. A hosszantartó frissesség kevesebb pazarlást jelent. Jelenleg minden uniós állampolgár átlagosan 179 kg gyümölcsöt, zöldséget, húst és egyéb élelmiszert dob a szemétbe évente*. A BioFresh használatával kevesebb élelmiszer kerül a kukába, és minden BioFresh készüléket használó ügyfelünk védi a környezetet.

A frissesség technológiai kérdés.

A jól bevált BioFresh technológiának köszönhetően nem sokkal 0 °C felett, jelentősen alacsonyabb hőmérsékleten tárolhatja az élelmiszert, mint ami a készülék többi részében. A légzáró zöldség-gyümölcs rekeszben a gyümölcsök és zöldségek tovább maradnak frissek az optimális páratartalomnak köszönhetően. A húst, a halat és a tejtermékeket legjobb a hús- és tejtermék rekeszben tárolni.

Olyan friss, mint a halpiacon.

A különösen érzékeny élelmiszerek, mint a halak és tenger gyümölcsei a tárolásnál leginkább a jéghideg hőmérsékletet és az alacsony páratartalmat kedvelik. Vagy akár a -2 °C-ot a Liebherr Fish & Seafood rekeszben.

Wow-hatásból frissesség.

A természet inspirálta, a szupermarketek tökéletesítették. HydroBreeze a BioFresh Professional rekeszben: hideg párafelhő, mely minden ajtónyitáskor gondoskodik a ropogó frissességről.

 

Ilyen egyszerű a Cashback:

  1. A vásárló az akciós kínálatban szereplő BioFresh modellt vásárol 2022.06.01. és 08.31. között.
  2. A vásárlást követően online regisztrál a sorozatszámmal a home.liebherr.com/promotions oldalon legkésőbb 2022.11.30-ig.
  3. A regisztráció visszaigazolását követő 3 héten belül megtörténik a visszafizetés.

 

 

WEBKATALÓGUS: BioFresh hűtők

( )