Összes Betekintés

Koronavírus: Aktuális információk vevőink részére / 2020. május 19.

Dolgozóink, vevőink és szállító partnereink egészsége a Schachermayer számára a legfőbb prioritás. A koronavírus terjedését mindannyiunk kötelessége a lehető legnagyobb mértékben lassítani. Ennek érdekében intézkedéseket hoztunk, és ajánlásokat fogalmaztunk meg.

 

  • Biatorbágyi áruházunkban a kijárási korlátozások időtartama alatt a pulti értékesítés és az  árukiadás szünetelt,
  • Május 20-án szerdán újra kinyitjuk biatorbágyi bemutatótermünket, a szokásos nyitvatartással (H - P: 07:30 - 16:00) Bemutatótermünk kizárólag maszkban látogatható. Az áruházban egyszerre maximum két vásárló tartózkodhat, kérjük, ha egyszerre többen érkeznek, várakozzanak az épületen kívül. Belépéskor kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt. Amennyiben lehetséges, kérjük, válassza a bankkártyás fizetést, a készpénzforgalom minimalizálásra törekszünk. 
  • Telefonos elérhetőségünk változatlan létszámmal és elérhetőségekkel működik.
  • Az áruk kiszállítása szintén változatlanul működik mindaddig, amig ez technikailag és törvényileg lehetséges számunkra. 
  • Ismét műkődik a 24 órás kiszállításunk. 
  • Partnerportál

 

Folyamatosan figyeljük a helyzetet, az aktuális jogi környezetet és a híreket, és a szükséges mértékben alkalmazkodunk a mindenkori helyzethez. Erről itt, honlapunkon folyamatosan tájékoztatást nyújtunk Önöknek.

Köszönjük megértésüket, és maradjanak egészségesek!

Bognár András cégvezető

( )