A legmodernebb logisztika a legjobb vevőkiszolgáláshoz

Automatizált raktárrészlegek, nyolc kilométernyi belső szállítószalag, és lézervezérelt targoncák képezik nagyteljesítményű belső logisztikai rendszerünk alapjait. A szoftverrel támogatott kiszállítási menedzsment, amely fuvarozókkal és szállítmányozókkal van összekapcsolva, teljessé teszi Európa egyik legmodernebb logisztikai rendszerét.

A közeli országokban is 24/48 órás kiszállítás

A kulisszák mögött működő modern logisztikai szervezet a kiszállításnál lehetővé teszi az abszolút vevőközpontúságot. Ausztrián belül a kiszállítás már 24 órán belül megtörténik.

Az ún. „hazai piac” kezdeményezésével a vevőorientált logisztikai stratégia a Linztől, mint kiszállítási centrumtól mért 400 km sugarú körben más országokra is kiterjeszthetővé vált. Az e kör által érintett országok képezik logisztikai szempontból a „hazai piac” országait. Mindez a Schachermayer árugazdálkodási rendszerét ismét nagy kihívások elé állította, amelyekre aztán logisztikai szakembereink kifinomult megoldásokkal válaszoltak. A hazai piac országai: Ausztria, Németország déli része, Olaszország északi része, Csehország, Szlovákia, Magyarország és Szlovénia.

Az optimalizált árugazdálkodásnak köszönhetően vevőink a „hazai piac” valamennyi országában profitálhatnak a 150.000 cikket magában foglaló szortimentünkből és a gyors, 24 ill. max. 48 órás kiszállításból.